Αντώνης Ρέμος – Ελένη Φουρέιρα: Συναυλίες για… λίγους σε Κύπρο και Μύκονο

Δύο μαγικές βραδιές έχουν ετοιμάσει ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα για τους θαυμαστές τους. Για την ακρίβεια, εκείνους που διαθέτουν ισχυρή οικονομική επιφάνεια και μπορούν να καταβάλλουν το εξαιρετικά υψηλό αντίτιμο που ορίστηκε.

Ο Ρέμος πρόκειται να εμφανιστεί στην Κύπρο μαζί με τους Gipsy Kings. Συγκεκριμένα, στο «Nammos» στη Λεμεσό. Το live έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο, 11 Ιουνίου. Εντάσσεται στο πλαίσιο του τριήμερου event, με το οποίο το γνωστό beach club θα υποδεχθεί το καλοκαίρι.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου τονίζεται: «Η γιορτή ξεκινά το Σάββατο 11 Ιουνίου με μία συναυλία όπου ο Αντώνης Ρέμος συναντά τους Gipsy Kings για μία βραδιά που μόνο το Nammos μπορεί να δημιουργήσει.

Μία κλασική συνεργασία, μία συναυλία που ανοίγει θεαματικά το νέο κεφάλαιο Nammos Limassol. Η βραδιά θα αρχίσει με ένα DJ set από τον Αντώνη Δημητριάδη, που θα σας κρατήσει ακόμα περισσότερο κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Λεμεσού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιο φθηνό εισιτήριο είναι της τάξης των 500 ευρώ!

Ο χώρος θα είναι χωρισμένος σε δύο ζώνες, την Α που είναι η πιο ακριβή και τη φθηνότερη Β. Και στις δύο θα υπάρχουν τραπέζια των δέκα ατόμων. Στην τιμή θα περιλαμβάνονται δύο μπουκάλια σαμπάνιας και ένα μπουκάλι βότκα.

Στην Α ζώνη, κάθε άτομο θα πρέπει να πληρώσει 700 ευρώ, άρα το τραπέζι θα φτάνει στο σύνολο τα 7.000 ευρώ. Αντίστοιχα, στη Β ζώνη, το εισιτήριο των 500 ευρώ θα αποφέρει συνολικά 5.000 ευρώ για κάθε τραπέζι.

Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 12 Ιουνίου, η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στο «Cabaret Restaurant Lio» στη Μύκονο.

Όπως είναι φυσικό, η επικείμενη παρουσία της στο κυκλαδίτικο νησί έχει σημάνει συναγερμό και εκτιμάται πως το μαγαζί θα κατακλυστεί από κόσμο. Και αυτό καθώς οι πιο… γαλαντόμοι θαυμαστές της δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να πληρώσουν αδρά για να την απολαύσουν στη σκηνή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η χρέωση ανά άτομο στα πρώτα τραπέζια φτάνει τα χίλια ευρώ, ενώ στα πιο πίσω μειώνεται στο μισό, δηλαδή στα 500 ευρώ!

iciao.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: