Φαινόμενο Nusret – Ουρές για μια μπριζόλα των 830 ευρώ!!

Ο διάσημος Τούρκος σεφ, Nusret, γνωστός και ως Salt Bae άνοιξε το 14ο ρεστοράν του στο Λονδίνο και η υψηλή κοινωνία συρρέει για να απολαύσει κρέας τυλιγμένο σε φύλλα χρυσού… με έναν μέσο λογαριασμό που διαθέτει τα βασικά να κυμαίνεται στα 2.000 ευρώ.

Με 39 εκατ. ακόλουθους στο Instagram ο εργασιομανής Nusret που έγινε διάσημος για τον θεαματικό τρόπο με τον οποίο πασπαλίζει αλάτι τις μπριζόλες άνοιξε το τελευταίο του ρεστοράν στην πιο ακριβή περιοχή του Λονδίνο, στο Knightsbridge… Oι τιμές φυσικά δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τα ρεστοράν του να είναι τα πιο ακριβά στον κόσμο όπως συμβαίνει στα εστιατόριά του σε Λος Αντζελες, Μύκονο, Κωνσταντινούπολη κλπ.

Οι πλούσιοι και διάσημοι αποθεώνουν τον Nusret μέσα από τα social media αφού ο Τούρκος σεφ τους ταΐζει ακόμα και στο στόμα. Ο Leonardo DiCaprio δήλωσε ότι δεν έχει φάει πιο νόστιμο κρέας, το ίδιο και ο Mark Wallberg και ο David Beckham, ο Andrea Bocceli και η Rihanna… μόλις χθες βρέθηκε στο νέο του ρεστοράν στο Λονδίνο και ο πυγμάχος Conor McGregor.

Ο Nusret με φωτογραφία στο Λονδίνο
Ο Nusret ταΐζει στο στόμα τον πυγμάχο
Η περιουσία του Τούρκου Σεφ

Με μία δημοτικότητα σε πλήρη απογείωση, ο 38χρονος Τούρκος σεφ που ξεκίνησε από το μηδέν σήμερα κυκλοφορεί με δύο σωματοφύλακες, ταξιδεύει μόνο με λίαρ τζετ και κάνει πάντα μασάζ στο κρέας…πριν το ψήσει… δημιουργώντας τον δικό του μύθο στον τομέα της γαστρονομίας.

Ο Nusret κι η χρυσή του μπριζόλα

Σήμερα η περιουσία του Nusret αγγίζει τα 38 εκατομμύρια δολάρια. Πρόσφατα ο ίδιος αγόρασε και το διαμάντι της Πόλης όπως χαρακτήρισε ο ίδιος το ξενοδοχείο Park Hyatt Nisantasi στην πιο αριστοκρατική περιοχή της Κωνσταντινούπολης.

Πηγή

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: