Ο Αντώνης Σρόιτερ νυχτοπερπάτησε χεράκι χεράκι με την Ιωάννα Μπούκη στη Μύκονο

Ο Αντώνης Σρόιτερ έβγαλε τα κοστούμια, άφησε το πλατό των ειδήσεων και ξεκίνησε διακοπές με την οικογένειά του.

Ο άνκορμαν του Alpha βρίσκεται στη Μύκονο με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη. Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε να νυχτοπερπατούν πιασμένοι χεράκι χεράκι στα σοκάκια του νησιού.

sroiter mpouki724

«Αν η εµφάνιση δηµιουργούσε τους παρουσιαστές ειδήσεων και τους δηµοσιογράφους, τότε δελτίο στο CNN θα έλεγε ο Μπραντ Πιτ και ο Λάρι Κινγκ θα ήταν µάλλον δηµόσιος υπάλληλος. Για να σοβαρευτούµε, οι καλύτεροι παρουσιαστές και τηλεοπτικοί δηµοσιογράφοι δεν φηµίζονται για την εµφάνισή τους. ∆εν σε εµπιστεύεται κανείς να δει ειδήσεις επειδή έχεις ωραία µύτη

sroiter mpouki723

Νοµίζω ότι το «σταριλίκι» στη δηµοσιογραφία έχει πεθάνει εδώ και καιρό, όπως και γενικότερα στο σταρ σίστεµ, σε µια εποχή κρίσης. Όποιος στον χώρο µας δεν το έχει καταλάβει, απλά θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα αντιληφθεί ότι τον ξεπέρασε η εποχή του.

sroiter mpouki726

∆εν µπορείς να µιλάς για κρίση και λιτότητα όταν ζεις στον δικό σου, υπέροχο και αποστειρωµένο κόσµο. Αν είµαι απλά ο «Αντώνης», όπως λες, είναι επειδή θα µε δεις στον δρόµο µόνο µου και χωρίς αστυνοµικούς, θα µε δεις στο σούπερ µάρκετ,

sroiter mpouki725

στο γήπεδο, στην ταβέρνα, στο µπαράκι, στην ουρά της εφορίας», είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο καταξιωμένος δημοσιογράφος.

espressonews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: