Μαρίνα Πατούλη: Δεν έκρυψε την ενόχλησή της on camera -«Ρε λύσσα, άλλη ερώτηση έχουμε;»

Την Μαρίνα Πατούλη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες, η οποία θα είναι υποψήφια στις εκλογές για Δήμαρχος Πεύκης -Λυκόβρυσης.

Μέσα σ’ όλά, η ίδια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την απόφασή της να κρατήσει το επώνυμο του πρώην συζύγου της, Γιώργου Πατούλη, αλλά και για τον Βλάσση Χολέβα. Μάλιστα, για τον δεύτερο δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Το όνομά μου είναι Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, είναι κάτι με το οποίο έχουμε πορευτεί και οι δύο μαζί, είναι κοινής αποδοχής και είμαστε χαρούμενοι και οι δύο να κατακτήσουμε τους στόχους μας», απάντησε αρχικά σχετικά με το επίθετό της.

Σχετικά με το κομμάτι της δημοσιότητας, είπε στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» στις ότι «το έχω συνηθίσει πλέον και θεωρώ όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο έχεις το χρέος μαζί με τα θετικά να ακούς και τα αρνητικά. Θα ήταν αχαριστία εκ μέρους μου να νιώθω άσχημα με τη δημοσιότητα. Δεν θα ασχοληθώ με το ρούχα στο επίπεδο του επιχειρείν. Το μαγαζί μου στην Μύκονο το έχει αγοράσει ένας γνωστός επιχειρηματίας».

Όσο για την αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Βλάσση Χολέβα, η Μαρίνα Πατούλη αντέδρασε στις τηλεοπτικές κάμερες λέγοντας: «Ρε λύσσα με τον Χολέβα… Τα έχω πει όλα αυτά! Άλλη ερώτηση έχουμε; Παιδιά σας παρακαλώ, όχι άλλο κίτρινο. Πώς έλεγε ο Κούρκουλος όχι άλλο κάρβουνο; Πράγματα που αφορούν εσωστρέφεια, δεν τα βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Δεν το ακούω αυτό. Τίποτα. Κανένα σχόλιο».

faysbook.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: