Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 2.30μμ στην περιοχή του Παλαιού λιμανιού – Αλιευτικού καταφυγίου Μυκόνου το ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ 2025.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ σε συνεργασία με τον Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ και τον ΔΗΜΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο πλαίσιο προετοιμασίας των αθλητών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αλλά και στα πλαίσια προσέλκυσης νέων αθλητών στο στίβο και ως άνοιγμα στην κοινότητα δρομέων μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων που δραστηριοποιούνται στο άθλημα εκτός αθλητικών σωματείων.
Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες στην αθλητική διοργάνωση αλλά και τους ΚΥΡΙΑΖΑΚΟ ΧΡΗΣΤΟ και ΣΑΝΤΡΑ ΜΠΕΧΛΗ και το @evogymmykonos για την σημαντική βοήθειά τους στην υλοποίηση της διοργάνωσης καθώς και τους εθελοντές και εθελόντριές μας (με αλφαβητική σειρά) ΚΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ, ΚΟΥΣΑΘΑΝΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΞΥΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΑΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ και ΠΡΙΟΒΟΛΟ ΙΩΑΝΝΗ.
Πρόθεση του Α.Ο.Μ. σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Κυκλάδων και τους ανθρώπους του νησιού που αγαπούν τον αθλητισμό, είναι να διεξάγει και την επόμενη χρονιά την διοργάνωση αυτή καθώς και άλλες τέτοιες αθλητικές δράσεις με στόχο την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Φακελώνονται» όσοι χτίζουν στη Μύκονο αυθαίρετα – «Θα τα δουν να κατεδαφίζονται», το μήνυμα Σκυλακάκη
- Μύκονος: Υποχώρηση υδάτων – Σε κάστρα κολυμπούσαν τα ψάρια του νησιού
- Μιχάλης Καπίρης: “Οι σεισμοί «κόβουν» το «Σπίτι μου ΙΙ» στις Κυκλάδες – Απαιτείται άμεση ρύθμιση” (vid)
- Βραβεία Forbes: Βραβεία και σημαντικές διακρίσεις για ξενοδοχεία Μυκόνου και Σαντορίνης
- «Πληρωμένοι από γνωστούς-αγνώστους έχουν στόχο να δυσφημίσουν την Μύκονο»