Μεγάλη ζήτηση για τα Ελληνικά νησιά στα πακέτα του γερμανικού tour operator Dertour και το 2023

Κρήτη, Ρόδος, Κως, Κέρκυρα, Πελοπόννησος, Μύκονος, Σαντορίνη, Σάμος, Θάσος, Χαλκιδική και Ζάκυνθος φιγουράρουν στα πακέτα του μεγάλου γερμανικού tour operator Dertour, που επεκτείνει την παρουσία του στον ελληνικό τουρισμό την ερχόμενη σεζόν και βλέπει αυξημένη ζήτηση για τη χώρα μας και το 2023.

Μαζί με την Ισπανία, την Τουρκία, την Τυνησία και την Αίγυπτο, η Ελλάδα είναι στις τοπ επιλογές διακοπών που θα πρωταγωνιστήσουν.

Ο tour operator με τα εμπορικά σήματα Dertour, ITS και Meiers Weltreisen προσθέτει νέα ξενοδοχεία αυξάνοντας το χαρτοφυλάκιό του με 700 μονάδες, εκ των οποίων το 10% είναι διαθέσιμα προς κράτηση αποκλειστικά μέσω του tour operator. Ο Dertour αναφέρει επίσης ότι παρατηρείται στροφή στο all inclusive στους δημοφιλείς προορισμούς διακοπών, στους οποίους είναι και η Ελλάδα.

Επέκταση παρουσίας στην Ελλάδα, αυξάνοντας τα προσφερόμενα πακέτα και προορισμούς, δρομολογεί την επόμενη σεζόν και ο tour operator Bentour, όπως είχε πρόσφατα ανακοινώσει, και προστίθεται στη “λίστα” των ταξιδιωτικών οργανισμών που βλέπουν υψηλή ζήτηση για τη χώρα μας και το 2023.

Στους προορισμούς που έχει ήδη παρουσία περιλαμβάνονται η Χαλκιδική, η Κέρκυρα, η Κως, η Κρήτη, η Μύκονος, η Ρόδος, η Σαντορίνη και η Ζάκυνθος, ενώ επίσης περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του την Πάρο και τη Νάξο.

Όλοι οι μεγάλοι tour operators του εξωτερικού βλέπουν ανεβασμένη ζήτηση για την Ελλάδα την επόμενη χρονιά και έχουν ανοίξει τα συστήματα των προκρατήσεων, ποντάροντας στο early booking και στη δυναμική που καταγράφει ο ελληνικός τουρισμός. Ήδη, ο γερμανικός όμιλος της TUI έχει ανακοινώσει εκπτώσεις σε όσους προγραμματίσουν τις διακοπές τους για την επόμενη χρονιά, προωθώντας και τα ελληνικά νησιά, ενώ ο FTI προχωρά σε αύξηση των πτήσεων προς Κρήτη και Ρόδο και έχει επεκτείνει το θερινό πρόγραμμα πτήσεων έως τον Νοέμβριο του 2023. Και ο γερμανικός tour operator ETI ξεκίνησε τις πωλήσεις για την καλοκαιρινή σεζόν του 2023, με προσφορές για early booking σε Ελλάδα, Τυνησία και Αίγυπτο.

Υπενθυμίζεται πως η γερμανική αγορά, μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελούν τις δύο μεγαλύτερες “δεξαμενές” εσόδων και επισκεπτών για τη χώρα μας. Φέτος (μέχρι και τον Σεπτέμβριο), οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 47,8% και έφτασαν στα 2,74 δισ. ευρώ σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ οι αφίξεις άγγιξαν τα 3,6 εκατομμύρια.

kostoday.com


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: