Μιχάλης Ρέππας: «Ήμουν όλη τη μέρα ξεβράκωτος στην αυλή, ξαπλωτός και καιγόμουν» – Οι σπουδές στη Μύκονο

Kαλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ ο Μιχάλης Ρέππας. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο επιτυχημένος δημιουργός αναφέρθηκε στην δουλειά που έκανε σε νεαρή ηλικία σαν μοντέλο για τους φοιτητές της Καλών Τεχνών.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Ρέππας εξομολογήθηκε πως «η πρώτη μου δουλειά ήταν ή γκαρσόνι ή μοντέλων στην Καλών Τεχνών, δεν θυμάμαι. Το έχω κάνει και αυτό, μάλιστα. Το μόνο αμήχανο είναι η ώρα που γδύνεσαι γιατί είσαι σε μια τάξη που είναι πολλά παιδιά μπροστά στα καβαλέτα και εσύ βγάζεις τα ρούχα σου. Είναι πάρα πολύ περίεργη στιγμή. Μετά όταν στέκεσαι, δεν είναι τίποτα. Εμένα, επειδή ήμουν πάρα πολύ νευρικός, μου ζητούσαν μόνο πέντε λεπτά ακόμα για να μετρήσουν όσα χρειάζονταν».

«Το έκανα για ένα δυο χρόνια και είχε πάρα πολύ καλά λεφτά. Μια τάξη με είχε πάρει στον σταθμό της Καλών Τεχνών στη Μύκονο. Ήταν σαν ένα ξενοδοχείο, αλλά μόνο για τους φοιτητές, όπου με είχαν πάρει για την πτυχιακή τους. Τελείωναν αυτή και εγώ ήμουν όλη την ημέρα ξεβράκωτος στην αυλή, ξαπλωτός και με ζωγράφιζαν. «Καίγομαι» τους έλεγα και έρχονταν να μου βάλουν λάδι για να μην καώ».

«Μετά έδωσα εξετάσεις για τη δραματική σχολή χωρίς να το είχα πει στους γονείς μου. Το είπα νομίζω στο τρίτο έτος, «εγώ τώρα θα τελειώσω και τη σχολή του Εθνικού θεάτρου» τους είπα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μιχάλης Ρέππας στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

thecaller.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!