Το μικρό, άγνωστο νησί σε απόσταση αναπνοής από τη Μύκονο – Θυμίζει Μαλδίβες

Αν επισκεφθείτε τη Μύκονο χωρίς να κάνετε μια στάση σε αυτό το μικρό, άγνωστο, ακατοίκητο νησί, χάνετε, σύμφωνα με τη βρετανική The Sun.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Μύκονος μπορεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά για τους Βρετανούς τουρίστες -και όχι μόνο-, ωστόσο σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ένα άλλο μέρος που φέρνει στο νου τις Μαλδίβες, λόγω των καταγάλανων νερών του.

Το νησί Ρήνεια βρίσκεται λίγο έξω από τις ακτές της Μυκόνου και είναι ακατοίκητο, με περίπου 60 εγκαταλελειμμένα σπίτια να αποτελούν τη μόνη απόδειξη πως κάποτε έζησαν εκεί άνθρωποι.

Οι αγρότες επιτρέπεται να εργάζονται στο νησί και μπορεί να δει κανείς τις κατσίκες τους να τρέχουν τριγύρω, αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων που κατευθύνονται εκεί σε καθημερινή βάση.

«Ρήνεια: Ένας μικρός θησαυρός δίπλα στη Μύκονο»

Παρόμοιες πληροφορίες συγκέντρωσε η The Sun και από κάτοικο της Μυκόνου, ο οποίος δήλωσε πως τα νερά στη Ρήνεια «είναι σαν αυτά στις Μαλδίβες». Ωστόσο, τόνισε πως συχνά ο κόσμος παραβλέπει αυτό το νησί, το οποίο αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη.

Διαβάστε την συνέχεια στο alfavita.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!