Μιράντα Βατοπούλου – all seeing eye: Έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου

Η Μιράντα Βατοπούλου παρουσιάζει έργα της στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου, στην έκθεση με τίτλο “all seeing eye”.

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023, στις 18:00, εγκαινιάζεται η καινούργια ατομική έκθεση της Μιράντας Βατοπούλου, με τίτλο “all seeing eye”, στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου, πάνω στο Ματογιάννη. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου 2023. Στη δεύτερη ατομική της έκθεση καταφέρνει και πάλι να καθηλώσει το συναίσθημα, αναγνωρίζοντας το παρελθόν και αναζητώντας το μέλλον.

WORLD WIDE LOVE

Το έργο της Μιράντας Βατοπούλου διαπνέεται από τα δεδομένα της μοντέρνας ζωής. Σκηνές της ποπ κουλτούρας, εμβληματικοί χαρακτήρες, δυναμικές γυναίκες, και μνημεία, άλλοτε βγαλμένα από δυσεύρετα βιβλία και άλλοτε χειροτεχνημένα από την ίδια, αναδύονται με σχεδόν αρχιτεκτονική ακρίβεια, το ένα μέσα από το άλλο. Μεγάλο μέρος της καλλιτεχνικής της δημιουργίας πηγάζει από τις προσωπικές της αναζητήσεις για τον κόσμο και τη θέση του ανθρώπου σε αυτόν.

MIRROR MIRRO ON THE WALL

Η καλλιτεχνική της δημιουργία αναφέρεται στο παρόν, χωρίς να παραλείπει το παρελθόν. Είναι η τέχνη του χθες, του σήμερα και του αύριο. Όλα αυτά πηγάζουν μέσα από το προσωπικό της βίωμα, έναν συγκερασμό μνημών, δυσκολιών και προκλήσεων. Διατηρώντας την αυθεντικότητα του προσωπικού της ιδιώματος, μας καλεί να γίνουμε μέρος μιας ιστορίας, να αποδεχτούμε το παρελθόν μας και να ζωγραφίσουμε το μέλλον μας.

 

A WALK TO PARADISE

Οι Αναγεννησιακές και μπαρόκ σκηνές σε συνδυασμό με τις μοντέρνες αναφορές συγκροτούν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό ιστοριών, στο οποίο μπορεί κανείς να περιπλανηθεί, να αναζητήσει και να δημιουργήσει τη δικιά του ερμηνεία. Όπως αναφέρει και η καλλιτέχνης πηγή έμπνευσης της είναι οι σχέσεις που δημιουργεί με τους ανθρώπους, οι εμπειρίες της, το παρελθόν, το τώρα και τα όνειρά της για το μέλλον.

ANNA VISSI…

Η μοναδική Ελληνίδα τραγουδίστρια Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ενεργής καριέρας στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Στη νέα ενότητα έργων η Μιράντα Βατοπούλου ολοκληρώνει με δύο έργα, αφιερωμένα στη θρυλική τραγουδίστρια. Σε μια εποχή που όλα είναι αμφισβητήσιμα, η Άννα Βίσση εκπροσωπεί αυτό ακριβώς που η Μιράντα πρεσβεύει, θαυμάζει και προσπαθεί να αναδείξει μέσα από τη δουλειά της: την αυθεντικότητα, την προσήλωση, το ταλέντο και την τόλμη.

Κεντρική φωτογραφία θέματος: WORLD WIDE LOVE, 70 x 100 cm, mixed media (λεπτομέρεια έργου)

culturenow.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: