Μητροπολίτης Σύρου & Μυκόνου: <<Κανένα σχόλιο…>>

Κανένα σχόλιο για τα όσα κάποιοι μεταφέρουν ή ακούγονται στο νησί περί στήριξης της τοπικής Εκκλησίας του νησιού σε υποψήφιο Δήμαρχο της Μυκόνου>> σχολίασε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου και Μυκόνου κ. κ. Δωρόθεο.

Αφορμή στάθηκαν οι πληροφορίες που μεταφέρονται κυρίως από τον κύκλο γνωστού Μυκονιάτη, ο οποίος χαρακτηρίζεται <<άνθρωπος της Εκκλησίας>> και για την πιθανή εμπλοκή του με τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Κάποιοι αναφέρουν ότι βάζει μπροστά την Τοπική Εκκλησία και συγκεκριμένους κληρικούς του νησιού μας οι οποίοι δηλώνει ότι θα τον στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Πάντως εμείς που μιλήσαμε τόσο με τους Ιερείς μας όσο και τους κύκλους της Εκκλησίας μας στην Μυκονο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Την ίδια στιγμή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απάντησε στις κατηγορίες για «εμπλοκή της Εκκλησίας και κληρικών της στα πολιτικά δρώμενα της χώρας» στο πλαίσιο της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών: «Η Εκκλησία μας… ούτε πολιτεύεται, ούτε συμπολιτεύεται, ούτε αντιπολιτεύεται, ούτε κομματίζεται».


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: