Μητσοτάκης: «Έφτιαξαν νόμο για εμένα και τους γύρισε μπούμερανγκ για τον Κασσελάκη»

«Οι κάλπες των ευρωεκλογών δεν προσφέρονται για αδράνεια», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε σήμερα (11/03) πως το συνέδριο του κόμματος αναμένεται να γίνει στο Ζάππειο από τις 5 έως τις 7 Απριλίου, ενώ παρουσίασε και το επετειακό λογότυπο για τα 50 χρόνια της «γαλάζιας» παράταξης. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας: «Έφτιαξαν νόμο για τον Μητσοτάκη και τους γύρισε μπούμερανγκ για τον Κασσελάκη».

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προσυνεδρίου της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Κάθε νίκη ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη. Από τη Θεσσαλονίκη ξεκινούν και οι προσυνεδριακές διαδικασίες για το επετειακό συνέδριο της Ν.Δ. Πού αλλού; Στο Ζάππειο, στον χώρο που είναι τόσο πολύ ταυτισμένος με τον Εθνάρχη».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε για το επετειακό σήμα του κόμματος: «Γιορτάζουμε 50 χρόνια ζωής του κόμματός μας. Ξεχωριστό έμβλημα της Ν.Δ., με σήμα τον αριθμό 50, όσα τα χρόνια της Ν.Δ. και με τη φλόγα του πυρσού. Αυτός ο πυρσός που μας συνόδευε σε όλους τους αγώνες για την παράταξή μας».

Νέα Δημοκρατία, Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην ακρίβεια, λέγοντας: «Από το 2019 που η Ν.Δ. ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, τα πάντα είναι καλύτερα στην χώρα. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι με πρόσχημα τον παγκόσμιο πληθωρισμό μπορούν να βρουν ευκαιρία να βγάλουν υπερκέρδη στην πλάτη των πολιτών, είναι βαθιά γελασμένοι. Έχουμε κάνει σχεδόν 30.000 ελέγχους.

Όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ο πρόεδρος της Ν.Δ. είπε: «Ο νέος αρχηγός, όμως, φαίνεται ότι έχει σηκώσει το δικό του μπαϊράκι και δεν συμφωνεί σε όλα με τον παλιό. Ίσως γιατί έχει να σηκώσει τον δικό του σταυρό με τα όσα αποκαλύπτονται. Έφτιαξαν έναν νόμο εναντίον του Μητσοτάκη αλλά τελικά αυτό στρίμωξε τον Κασσελάκη. Επί μήνες ερωτάται αν έχει εταιρείες στο εξωτερικό, κάτι που απαγορεύεται ρητά η ισχύουσα διάταξη του 2016 που ψηφίστηκε από τον ίδο τον ΣΥΡΙΖΑ. Και πώς απαντά; Λέγοντας ότι θα ρωτήσει τους δικηγόρους του. Και στο μεταξύ αυτές οι εταιρείες δανείζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας. Το πρώτο, πάντως, που προκύπτει είναι μια τέτοια παράταξη ούτε το ηθικό πλεονέκτημα ούτε το κράτος δικαίου μπορεί να κάνει σημαίες του».

Σχετικά με τις επικείμενες ευρωεκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Θα έχουμε αντιπαράθεση μετωπική, θα έχει φόντο ευρωπαϊκό, αλλά και περιεχόμενο εθνικό. Εκεί θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που περιφρουρούν, επεκτείνοντας τον φράχτη στον Έβρο, τα σύνορά μας με αυτές που τα ήθελαν ορθάνοιχτα και αφύλαχτα. […] Θα αναμετρηθεί η ευρωπαϊκή παράταξη που έφερε στη χώρα τα 36 δισ. με όσους υπάρχουν μόνο για να τη δυσφημούν στους διαδρόμους των Βρυξελλών. Οι κάλπες των ευρωεκλογών δεν προσφέρονται για αδράνεια. Η αμφισβήτηση του πολιτικού σκηνικού μπορεί να κλονίσει κατακτήσεις που τώρα είναι δεδομένες περιορίζοντας την ορμή του τόπου προς τα εμπρός. Ούτε κάλπες που πρέπει να γίνουν αφορμή τυφλής διαμαρτυρίας. Άλλο σήμα θέλει να στείλει ο ψηφοφόρους και άλλα επιστρέφονται. Κομματίδια που βλέπουν τις ευρωεκλογές με τον μεγεθυντικό φακό για το ανάστημά τους. Αυτά που κρύβουν τον αντιευρωπαϊσμό τους κάτω από δήθεν πατριωτικά συνθήματα, βλέπουν μόνο τη σκιά τους. Ο ψευτοπατριωτισμός αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο του απατεώνα. Η Ν.Δ. κράτησε τη χώρα μέσα στην Ευρώπη. Τώρα πρωταγωνιστεί στην κοινή πορεία».

ieidiseis.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!