ΜΟΝΟ ΕΔΩ! Διαβάστε το… «καυτό» παρασκήνιο μεταξύ Αποστόλου, Κουκά και Βερώνη

Ποια είναι η αλήθεια για το παρασκήνιο της ανάθεσης από την πλευρά του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά στον ορισμό του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, Σπύρου Αποστόλου, ως Εντεταλμένου Συμβούλου Χωραταξικού Σχεδιασμού του νησιού μας.

Το XploreMykonosNews.Gr σας μεταφέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την αλήθεια.

Η Αντιπολίτευση με Επικεφαλής τον κ. Βερώνη – η πρώην ομάδα του κ. Αποστόλου δηλαδή – μέχρι σήμερα αφήνει υπονοούμενα για την μελλοντική συνεργασία και είσοδο του κ. Αποστόλου στον συνδυασμό του κ. Κουκά ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών. Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται εκατό τοις εκατό από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον κ. Αποστόλου, την ίδια στιγμή που ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες αφήνει και ένα μικρό παράθυρο ανοικτό (γιατί ποτέ δεν ξέρεις).

Ο ίδιος ο κ. Αποστόλου δεν ανοίγει τα χαρτιά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν έντονα ότι δεν τον ενδιαφέρει – Πολιτικά – πλέον ο Δήμος Μυκόνου με τα σημερινά δεδομένα, αλλά πλέον έχει βάλει στόχο την εκλογή του στην Περιφερεια Νοτίου Αιγαίου στον Συνδυασμό του κ. Χατζημάρκου.

Φυσικά μέχρι και τον Οκτώβρη του 2023 πολλά μπορούν να συμβούν και να έχουν αλλάξει. Οπότε όλα τα παραπάνω είναι σενάρια και σκέψεις τα οποία μπορεί και να αλλάξουν από πλευρά του κ. Αποστόλου.

Ο κ. Κουκάς από την άλλη ακολουθεί πιστά την γραμμή του από την πρώτη στιγμή της θητείας του ως Δήμαρχος. Ο στόχος του είναι ένας δεν έχει καθαρή πολιτική γραμμή, δεν έχει και δεν τον ενδιαφέρει να έχει καθαρή πολιτική ομάδα θα δεχτεί τον οποιονδήποτε από οποιαδήποτε Παράταξη ακόμα και αν στο παρελθόν τον έχει κρίνει σκληρά. Στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει αφήσει μια πολύ μικρή πόρτα ανοικτή για να συμμετέχει ο κ. Αποστόλου μαζί του στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές αλλά και αν δεν συμμετέχει εχει καταφέρει αυτό που ήθελε εξ αρχής. Να εμφανίζεται ως ένας ενωτικός Δήμαρχος με κοινό στόχο το Κοινό καλό του νησιού.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: