Μπουκιά 121€ και μπύρα 400€: Τα νησιά μας έκαναν το Ντουμπάι να μοιάζει φθηνό και “εξαφάνισαν” του Έλληνες τουρίστες

Η εφημερίδα Daily Mail πραγματοποίησε αυτοψία στο γνωστό εστιατόριο DK Oyster στη Μύκονο και μοιράστηκε τις εμπειρίες της.

Εκεί, τρία καβουροπόδαρα κοστίζουν 121 ευρώ, ενώ μια υπερμεγέθης γαρίδα, η οποία ήταν υπερβολικά βρασμένη, χρεώνεται 87 ευρώ.

Η μπουκιά των 121 ευρώ!

Το ρεπορτάζ ξεκινά γλαφυρά, περιγράφοντας την εμπειρία του δημοσιογράφου από το “γεύμα” των τριών καβουροπόδαρων. Αν προσπαθήσεις πολύ και επιμελώς να χωρίσεις το κρέας από το όστρακο και των τριών ποδιών που φθάνουν στο πιάτο σου, μπορεί ίσως να καταφέρεις να φτιάξεις μια ολόκληρη μπουκιά. Μια μπουκιά που κοστίζει 121 ευρώ! Επιπλέον, σημειώνει ότι το κόστος περιλάμβανε και πουρμπουάρ, αν και δεν διευκρινίζεται το ποσό αυτού.

Γιατί η εφημερίδα επέστρεψε στο εστιατόριο που είναι διαβόητο για τις εξωφρενικές τιμές του; Πρόσφατα, ένα ζευγάρι από τον Καναδά κατήγγειλε ότι πλήρωσε 400 ευρώ για μια μπύρα, ένα Aperol και μια ντουζίνα στρείδια. Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό, όπως θα δείτε παρακάτω.

Εστιατόριο που σε… ξεγελάει

Έτσι, ο δημοσιογράφος της Daily Mail εμφανίστηκε ξαφνικά στο εστιατόριο και, χωρίς να αποκαλύψει την ιδιότητά του, ζήτησε να καθίσει στην “αίθουσα”. Το “αίθουσα” χρησιμοποιείται με εισαγωγικά, καθώς, όπως αναφέρει ο Nick Craven που έγραψε το ρεπορτάζ, το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει είναι η απλότητα της διακόσμησης του εστιατορίου. Δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο, είναι απλώς μια βασική κατασκευή στην άκρη της παραλίας. Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλα εστιατόρια, δεν υπάρχει μενού στην είσοδο.

Διαβάστε την συνέχεια στο newsitamea.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!