Μύκονος: Οι κλοπές στο νησί «γέννησαν» κατάστημα εκμίσθωσης θυρίδων θησαυροφυλακίου!

Οι επιχειρηματίες που δημιούργησαν το συγκεκριμένο κατάστημα απευθύνονται σε όσους αισθάνονται ανασφάλεια, όταν μεταφέρουν μαζί τους αντικείμενα αξίας

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι οι θυρίδες θησαυροφυλακίου φιλοξενούνται σε ειδικά φυλασσόμενους χώρους, κυρίως στα υπόγεια των τραπεζών. Στη Μύκονο, δυο επιχειρηματίες είχαν μια πρωτότυπη ιδέα για τους τουρίστες και τους κατοίκους του νησιού. Δημιούργησαν το πρώτο στην Ελλάδα κατάστημα εκμίσθωσης θυρίδων θησαυροφυλακίου για όσους αισθάνονται ανασφάλεια, όταν μεταφέρουν μαζί τους αντικείμενα αξίας. 

Από ακριβά κοσμήματα, ρολόγια κι άλλα αξεσουάρ μέχρι μετρητά. Το πρώτο κατάστημα που άνοιξαν οι δύο επιχειρηματίες κ.κ Χάρης Μαριόλης και Γιάννης Ράπανος, είναι, σύμφωνα με τους ίδιους, αδειοδοτούμενο και εποπτευόμενο από την Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς και αδειοδοτούμενο από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

1774759e-27bb-43bd-bdf2-2f435ea3db53

Το συγκεκριμένο κατάστημα δημιουργήθηκε στη Μύκονο με απώτερο στόχο τη μείωση της μάστιγας των κλοπών στο νησί και τη βελτίωση της καθημερινότητας τουριστών και κατοίκων.

Με προηγμένα συστήματα ασφάλειας, εξειδικευμένα μέτρα προστασίας, έμπειρο προσωπικό και προηγμένες εγκαταστάσεις που προστατεύονται από τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα ασφαλείας, έναντι κινδύνων όπως φυσικά φαινόμενα, καθώς και από ανθρώπινες, παραβατικές ενέργειες. Το κατάστημα θα λειτουργεί όλο το 24ωρο και θα υπάρχει 24ωρη συνεχής φύλαξη από ηλεκτρονικά συστήματα και από ιδιωτική ασφάλεια, ειδικά εκπαιδευμένη.

protothema.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!