Μύκονος: Ο Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας νέος πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

Με την ευκαιρία της εκλογής του από το Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου ως Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου του νησιού, ο πρώην Δήμαρχος Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη και πρόκληση η επιλογή μου, μετά από πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Βερώνη και η εκλογή μου από το Δημοτικό Συμβούλιο ως Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου. Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του σε αυτή τη σημαντική αποστολή αλλά και τους Δημοτικούς Συμβούλους που επικύρωσαν με την ψήφο τους την πρότασή του.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης και των υποχρεώσεων που αναλαμβάνω, επανερχόμενος σε γνώριμα για μένα μέρη που για χρόνια υπηρέτησα, θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι όπως έπραξα και παλαιότερα, θα τιμήσω την εμπιστοσύνη της Δημοτικής Αρχής και θα υπηρετήσω με σύνεση και συνέπεια την τιμητική θέση που μου ανατίθεται.

Έχουμε μπροστά μας μια περίοδο υψηλών απαιτήσεων, μια περίοδο κατά την οποία πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Γι αυτό καλούμαστε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούνται μέσα από ένα αναπτυξιακό σχέδιο που θα έχει στόχο τόσο στη βελτίωση του θαλάσσιου τουρισμού όσο και των λιμενικών υποδομών.

Η Μύκονος έχει ανάγκη από ένα σύγχρονο και λειτουργικό λιμάνι για την εξυπηρέτηση των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών του νησιού μας. Και ως σταθμός εισόδου πρέπει να διασφαλίζει την καλή, πρώτη και τελευταία εντύπωση που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εικόνα κάθε τουριστικού προορισμού.

Εξ ίσου αναγκαία είναι και η κρουαζιέρα η οποία συμβάλει τα μέγιστα στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Για όλους αυτούς τους λόγους είμαστε διατεθειμένοι να πραγματοποιήσουμε συναντήσεις με δημόσιους και ιδιωτικούς παράγοντες της αγοράς του θαλάσσιου τουρισμού και της ναυτιλίας, γενικότερα, σε τοπικό , περιφερειακό και εθνικό επίπεδο προκειμένου να συμβάλουμε μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου στην ορθολογική ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στο νησί μας.

Όλοι μαζί στο Λιμενικό Ταμείο στρατευόμαστε σε αυτή την προσπάθεια της νέας Δημοτικής Αρχής”.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!