Μύκονος παραλίες: Τα “κρυφά” σημεία για απόλυτη ηρεμία

Μύκονος παραλίες: Το νησί των Ανέμων είναι πραγματικά μοναδικό καθώς διαθέτει υπέροχα σοκάκια, ανεμόμυλους, ωραία μαγαζιά και μπορεί ξαφνικά να συναντήσεις κάποιον celebrity του εξωτερικού να αράζει στα Ματογιάννια και να πίνει το ποτό του!

Είναι ένα νησί το οποίο δε θεωρείται οικονομικό, επομένως αν βρεθείς σε αυτό να προετοιμαστείς για τιμές που θα σου θυμίσουν την Αθήνα και κάτι παραπάνω! Ωστόσο, υπάρχουν μέρη στα οποία μπορείς να φας σχετικά οικονομικά και να πιεις το ποτό σου χωρίς να αναστενάξει η τσέπη σου από το πρώτο λεπτό! Θέλει ψάξιμο και υπομονή!

https://www.instagram.com/p/CqIdnYcuFZe/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b7652810-b146-4229-ac6b-b6fe20e57387

Στη Μύκονο θα βρεις πολύ όμορφες παραλίες οι οποίες είναι γεμάτες κόσμο που απολαμβάνουν τις βουτιές τους και τα cocktails tους! Και γίνεται χαμούλης! Τι γίνεται, όμως, όταν θέλεις να χαλαρώσεις λίγο μακριά από όλους και από όλα και να βρεις την ηρεμία σου; Υπάρχει λύση!

Οι τρεις παραλίες της Μυκόνου όπου θα βρεις την ηρεμία σου είναι:

#1.Κάπαρη 

Είναι μια παραλία η οποία βρίσκεται από τη Χώρα 5 χιλιόμετρα και θεωρείται ένα μικρό διαμάντι του νησιού. Δεν είναι οργανωμένη, οπότε θα πρέπει να έχεις μαζί σου τα βασικά και καθώς αγναντεύεις θα δεις απέναντι σου τη Δήλο.

#2. Λιά

Μια παραλία αρκετά μακριά από τη Χώρα η οποία βρίσκεται στο νότιο κομμάτι! Είναι μια παραλία η οποία είναι ιδανική για εσένα που θέλεις να απομονωθείς και να ξεφύγεις από τη φασαρία του νησιού.

#3. Άγιος Σώστης 

Μια παραλία με αμμουδιά η οποία είναι ιδανική για όλους! Θα χρειαστείς ομπρέλα και διάφορα άλλα πράγματα! Από τη Χώρα απέχει περίπου 20 λεπτά και υπάρχει ταβερνάκι αν θέλεις να τσιμπήσεις κάτι μετά τις βουτιές σου!

citynow.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!