Με πακιστανικό τηλέφωνο έστειλαν το sms «Μωρή καρ… θα γαμ… εσένα και την οικογένειά σου» στην αρχαιολόγο στη Μύκονο

Η Μύκονος, ένα ειδυλλιακό ελληνικό νησί γνωστό για την ομορφιά και τη σκηνή του πάρτι, αντιμετωπίζει τώρα μια σκοτεινή πλευρά.

Το νησί μετατρέπεται σε «νησί πολεοδομικών οργίων» από συμφέροντα που χρησιμοποιούν μαφιόζικες μεθόδους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το in.gr. Κτίρια κατασκευάζονται δίπλα σε αρχαιολογικούς χώρους και υπάρχουν ανησυχίες για επαγγελματικά χτυπήματα της μαφίας.

Η κατάσταση έχει φτάσει σε σημείο βρασμού με έναν αρχαιολόγο να λαμβάνει ένα απειλητικό μήνυμα SMS. Το μήνυμα ήταν γεμάτο καταχρήσεις και απειλές κατά της αρχαιολόγου και της ζωής της οικογένειάς τους. Ο συνάδελφος του αρχαιολόγου, Μανώλης Ψαρρού, είχε δεχτεί επίθεση νωρίτερα μέσα στον μήνα, η οποία φαίνεται να σχετίζεται με τις υποθέσεις που χειρίζεται ως υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.

Το In.gr έχει αποκτήσει αποκλειστικά στοιχεία που αποκαλύπτουν το τηλέφωνο από το οποίο στάλθηκε το απειλητικό SMS ανήκει στα λεγόμενα «πακιστανικά». Έγγραφα που κατατέθηκαν στην αστυνομία για αναζήτηση του αριθμού δείχνουν ότι κάτοχος του τηλεφώνου είναι ο Β.Η. Χαζράτ. Το μήνυμα περιείχε αναφορά σε υποτιθέμενη οικονομική συναλλαγή που υποτίθεται ότι είχε ο αρχαιολόγος με άλλο άτομο στον Άλιμο πριν από αρκετούς μήνες.

πακιστανικό τηλέφωνο αρχαιολόγο Μύκονο

Από το τηλέφωνο του Hazrat έγινε η αποστολή του μηνύματος που ανέφερε μεταξύ άλλων «μωρ…καρ…θα γαμ…εσένα και την οικογένειά σου», με αναφορά και σε μια υποτιθέμενη χρηματική δοσοληψία που δήθεν είχε η αρχαιολόγος με ένα άλλο άτομο στον Άλιμο πριν από μερικούς μήνες.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων έχει ενημερωθεί για το απειλητικό μήνυμα και ζήτησε από τις αρχές να λάβουν προστατευτικά μέτρα για τον αρχαιολόγο και την οικογένειά τους. Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, συγκάλεσε σε σύσκεψη όλους τους υπαλλήλους των αρμόδιων υπηρεσιών που ασχολούνται με τη Μύκονο για να τους ενημερώσει για τις ενέργειες που κάνει το υπουργείο για την προστασία τους.

Η κυβέρνηση λαμβάνει επίσης μέτρα. Ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Σκρέκας ανακοίνωσε ότι ο νόμος για τις οικοδομικές άδειες θα εφαρμοστεί στη Μύκονο. Το μήνυμα της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρο: καμία παράνομη πράξη ή σχέδιο δεν θα επιτραπεί να νομιμοποιηθεί και οι δράστες της εγκληματικής και μαφιόζικης επίθεσης κατά του αρχαιολόγου θα τιμωρηθούν.

Μέχρι να εγκριθεί ειδική πολεοδομία που να αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα, αναστέλλεται η έκδοση όλων των οικοδομικών αδειών σε εκτός σχεδίου περιοχές της Μυκόνου, πλην κάποιων εξαιρέσεων. Άδειες επισκευής για νόμιμα υφιστάμενα κτίρια εντός των νόμιμων ορίων και όγκου θα επιτρέπονται μέχρι την έγκριση του σχετικού ειδικού πολεοδομικού σχεδίου.

alldaynews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!