Νέα Δημοκρατία – 47 χρόνια: Η εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής

Η εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής  INTIME NEWS

Ισχυρούς πολιτικούς συμβολισμούς και μηνύματα εκπέμπει η αποψινή εκδήλωση του Ιδρύματος “Κ. Καραμανλής” με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και θέμα “Κωνσταντίνος Καραμανλής: Η πορεία της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη”.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έφτασε άλλωστε στο Ιδρυμα με τη σύζυγο του Νατάσα και τα δίδυμα παιδιά τους Αλέξανδρο και Αλίκη.

Και μόνο το γεγονός ότι ομιλητής είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και θα χαιρετίσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στοχεύει σε ένα σαφή συμβολισμό ενότητας της ΝΔ.

Η εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής
Η εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής  EUROKINISSI

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν επίσης ο πρόεδρος του Ιδρύματος Πέτρος Μολυβιάτης και ο αντιπρόεδρος Αχιλλέας Καραμανλής, ενώ θα προβληθεί και βίντεο για τον Εθνάρχη και ιδρυτή της ΝΔ.

Νέα Δημοκρατία - 47 χρόνια: Η εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής
 INTIME NEWS
Η εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής
Η εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής  EUROKINISSI

Ολόκληρη η ΝΔ ήταν παρούσα στη Φιλοθέη. Παρών ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης, όλα τα μέλη της κυβέρνησης και σύσσωμη η ΚΟ της ΝΔ.

Απουσίαζαν μόνο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, που βρίσκεται στις ΗΠΑ, η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη για λόγους υγείας, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών Βαγγέλης Μεϊμαράκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο ΕΛΚ, καθώς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.

Πηγή

Διαβάστε επίσης:

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: