Ρέινα Βενέτη – Το βιογραφικό, η ηλικία, οι 2 κόρες, το Instagram και τα μαγαζιά στη Μύκονο

Η Ρέινα Βενέτη μπαίνει στο My Style Rocks, έχει δύο κόρες και το βιογραφικό της έχει άμεση σχέση με την μόδα, αφού διατηρούσε δύο καταστήματα ρούχων στη Μύκονο. Οι φωτογραφίες της στο Instagram μαρτυρούν ότι είναι μία γυναίκα που δίνει πολύ μεγάλη προσοχή στο στυλ της και έχει μεγάλη εμπειρία σε ό,τι αφορά την μόδα και τους συνδυασμούς των ρούχων.

Διαβάστε παρακάτω μερικές σημαντικές πληροφορίες για την επαγγελματική και προσωπική ζωή της:

H ηλικία και η σχέση με τη μόδα

Η επιχειρηματίας Ρέινα Βενέτη είναι 35 ετών και μένει στη Γλυφάδα. Από όταν ήταν παιδί είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της στη μόδα και της άρεσε να περιποιείται τον εαυτό της και να ντύνεται με προσεγμένα ρούχα. Της αρέσουν τα μοναδικά κομμάτια και έτσι η ντουλάπα της έχει πολύ ιδιαίτερα ρούχα, καθώς επίσης και εντυπωσιακά αξεσουάρ που ολοκληρώνουν την κάθε της εμφάνιση.

Τα παιδιά και τα μαγαζιά της

Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας”, έχει δηλώσει ότι έχει παιδιά και συγκεκριμένα δύο κόρες και πως διατηρούσε δύο καταστήματα ρούχων στην Μύκονο. Η Ρέινα Βενέτη έχει κλείσει εδώ και ένα χρονικό διάστημα τα μαγαζιά της, ωστόσο στα σχέδιά της είναι να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και πάλι στη Μύκονο και να ανοίξει ξανά κάποιο κατάστημα.

Η συμμετοχή στο My Style Rocks

Η Ρέινα Βενέτη έρχεται αποφασισμένη να κατακτήσει την πρώτη θέση στο My Style Rocks. Το “ατού” της είναι ότι το στυλ της είναι ξεχωριστό και δεν αντιγράφει τάσεις ή άλλες γυναίκες. Έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι έχει μπει με στρατηγική και δεν είναι αρνητική στην κριτική, αρκεί να υπάρχει λόγος και να της γίνονται εύστοχα σχόλια για εξέλιξη και βελτίωση.

debater.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: