Σε μία μυσταγωγική ατμόσφαιρα συμποσίου η παρουσίαση των Ποιημάτων του Γ. Παπαδημητρακόπουλου στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Σε μία μυσταγωγική ατμόσφαιρα ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος παρουσίασε την πρώτη του Ποιητική Συλλογή με τίτλο Ηδονής Ομολογία από τις εκδόσεις Πηγή το Σάββατο στο Θέατρο Λιθογραφείον στην Πάτρα.

Οι παρευρισκόμενοι κατά την είσοδο τους στον χώρο βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ουσιαστικά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα συμπόσιο με ήχους από αυλό, με κάστανα, κουκιά και κόκκινο κρασί και για λίγη ώρα ταξίδεψαν σε μία άλλη εποχή.

Επιβλητικά κηροπήγια, αρχαιοελληνικοί κύωνες και εκατοντάδες κεριά ήταν λίγα από εκείνα τα στοιχεία τα οποία κατάφεραν να συνθέσουν ένα μαγικό σκηνικό που μόνο η κορυφαία στο είδος της εταιρεία «Rogdaki Events Trademark» θα μπορούσε να βγάλει σε πέρας.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό ανέλαβε η Κυρία Ιωάννα Παλιοσπύρου, Ιδρύτρια του «Ioanna Paliospirou Foundation» η οποία συγκίνησε το κοινό της εκδήλωσης αναφερόμενη σε περιστατικά τα οποία έχει κληθεί να βοηθήσει μέσω του Ιδρύματος της.

Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Αντώνης Δ. Σκιαθάς, Ποιητής, Πρόεδρος του Γραφείου Ποιήσεως και οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος για την Ποίηση του Γιώργου Παπαδημητρακόπουλου αλλά και για την μοναδική ευκαιρία που είχε το κοινό της Πάτρας να απολαύσει μία τέτοια εκδήλωση, δωρεάν, αφού παρόμοιες εκδηλώσεις συμβαίνουν μόνο στο εξωτερικό και με… «τσουχτερό» εισιτήριο.

Η Άννα Μαρία Ρογδάκη, Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας μίλησε τόσο για τον συγγραφέα αλλά και τόσο για την συναισθηματική ποίηση που αναγνώρισε στις σελίδες του βιβλίου.

Η Κατερίνα Βέργη, Γραμματέας της Παναθηναικής Οργάνωσης Γυναικών, στο Παράρτημα Πάτρας σχολίασε την έντονη κοινωνιολογική πλευρά των ποιημάτων του Γ. Παπαδημητρακόπουλου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων Κυρία Βίβιαν Σαμούρη και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Κυρία Άννα Μαστοράκου.

Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου διατέθηκαν στο «Ioanna Paliospirou Foundation» υπέρ της στήριξης των οικογενειών των εγκαυματιών. 

Δείτε φωτογραφίες:

Με την ευγενική υποστήριξη:

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Παναθηναική Οργάνωση Γυναικών, Παράρτημα Πάτρας

Rogdaki Events


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
%d