Σε πλειστηριασμό βίλα επιχειρηματικής οικογένειας, στη Μύκονο

Για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες οδεύει προς το σφυρί την Τετάρτη 15/5 η εξοχική κατοικία της οικογένειας Ψαλλίδα (της τεχνικής εταιρείας Έδραση-Ψαλλίδας) στη Μύκονο.

Πρόκειται για μια πολυτελή κατοικία στον Άγιο Ιωάννη Διακόφτη που αναπτύσσεται σε οικόπεδο, άρτιο και οικοδομήσιμο, έκτασης 5.765 τ.μ. Επισπεύδουσα είναι η Cepal Hellas και η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 1.050.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την έκθεση του πλειστηριασμού, το ισόγειο έχει επιφάνεια 180 τ.μ. και περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα. δύο υπνοδωμάτια αποθήκη, WC, εσωτερική κλίμακα προς τον A’ όροφο καθώς και βεράντα με θέα την παραλία του Αγ Ιωάννη. Ο πρώτος όροφος έχει επιφάνεια 46 τ.μ. και περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με λουτρό. Η συνολική επιφάνεια κύριας και βοηθητικής χρήσης ανέρχεται σε 226 τ.μ. ενώ υπάρχει και κλειστός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων επιφάνειας 25 τ.μ.
Ως έτος αποπεράτωσης θεωρείται το 2000 και όπως αναφέρεται πρόκειται για πολυτελή κατασκευή με επενδύσεις με πέτρα και μάρμαρα σε ορισμένους χώρους, πέργολες κλπ.

Την ίδια μέρα, άλλο ένα «επώνυμο» ακίνητο στη Μύκονο παίρνει το δρόμο για τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό. Πρόκειται για τη βίλα της οικογένειας Απαζόγλου, των εκδόσεων Φυτράκη, η οποία κατά πληροφορίες είχε βγει προς πώληση εν μέσω της οικονομικής κρίσης, περί το 2012. Ο πλειστηριασμός στρέφεται ειδικότερα κατά του κ. Βασίλη Απαζόγλου, με επισπεύδουσα την doValue, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί σε 1.093.000 ευρώ.

Αφορά το δικαίωμα της πλήρους κυριότητας σε ποσοστό 100% κατοικίας, που βρίσκεται στη θέση «Κανάλια-Επάνω Διακόφτης» της Κτηματικής Περιφέρειας του Δήμου Μυκονίων και η οποία αποτελείται από δύο οριζόντιες ιδιοκτησίες (υπόγειο και ισόγειο) με λειτουργική ενότητα.

Το ακίνητο αναπτύσσεται σε οικόπεδο, άρτιο και οικοδομήσιμο, εκτός σχεδίου πόλεως, εκτάσεως 4.080τ.μ. Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η υπάρχουσα επί του οικοπέδου οικοδομή είναι ενιαία στατικά, αποτελείται από δύο κτίρια σε επαφή, το Κτίριο 1 και το Κτίριο 2, το καθένα από τα οποία αποτελεί αυτόνομη κατοικία που περιλαμβάνει υπόγειο όροφο, ισόγειο όροφο και δώμα. Ο πλειστηριασμός αφορά στο Κτίριο 2.
Κατά την έκθεση εκτίμησης, η δομημένη επιφάνεια των κύριων χώρων (υπόγειο & ισόγειο) ανέρχεται σε 321,68 τ.μ. και ως έτος αποπεράτωσης της θεωρείται το 1997.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!