“Σε Τροχιά Εκλογών οι Κυκλάδες”: Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος αυτή την Τρίτη στην εκπομπή μας

Τη χαρά και την τιμή, να φιλοξενήσουμε στο διαδικτυακό μας πάνελ, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο, θα έχουμε την προσεχή Τρίτη 10 Ιανουαρίου, στις 21:00.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος, αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας να παρευρεθεί στο διαδικτυακό μας πάνελ, στην εκπομπή που έχουν επιμεληθεί και θα παρουσιάσουν οι Λάμπρος Δεμερτζής και Μάριος Βουτσίνος.

Η εκπομπή μας με τίτλο “Σε Τροχιά Εκλογών οι Κυκλάδες” στοχεύει στις εποικοδομητικές συζητήσεις, λίγους μήνες πριν η χώρα μας οδηγηθεί στις κάλπες, τόσο για τις Βουλευτικές, όσο και για τις Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας, της Κυκλαδικής με το Cyclades24.

Αυτή την Τρίτη στις 21:00, η συνέχεια με τον κ. Χατζημάρκο, μέσω Live Streaming από τις σελίδες μας στο facebook.

*Στην επιμέλεια όλου του οπτικοακουστικού υλικού, της αφίσας, της σκηνοθεσίας και όλων των απαραίτητων τεχνικών λεπτομερειών, θα βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο συνεργάτης μας και δημοσιογράφος Άλεξ Γεωργαντάς, ο οποίος έχει επιμεληθεί όλο το concept της εκπομπής.

*Οι συνεντεύξεις θα ποικίλουν, όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής τους, αφού θα γίνονται τόσο μέσω skype, οσο και δια ζώσης, όταν αυτό είναι εφικτό, ενώ θα αναπαράγονται και αναδημοσιεύονται στις ιστοσελίδες μας, την έντυπη “Κυκλαδική”, αλλά και στο New Greek TV (NGTV), το κανάλι του απόδημου Ελληνισμού, της Αμερικής και του Καναδά.

kykladiki.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: