Συνεχίζονται τα γυρίσματα της υπερπαραγωγής του Netflix στην Μύκονο: Mύλοι Αλευκάντρας, Φάρος Αρμενιστής και Άγιος Σώστης!

Συνεχίζονται τα γυρίσματα Ισπανικής σειράς του Netflix στην πανέμορφη Μύκονο και αυτή την φορά πραγματοποιούνται στον Άγιο Σώστη!

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί τον τελευταίο καιρό η είδηση πως πραγματοποιούνται γυρίσματα μιας Ισπανικής σειράς στην Μύκονο, το νησί των Ανέμων. Η σειρά, που έχει τον τίτλο Un Cuento Perfecto (Μια Τέλεια Ιστορία), βασίζεται στο μυθιστόρημα Ισπανίδας συγγραφέα και παρουσιάζει την ρομαντική ιστορία δύο εραστών, της Μαργκότ και του Ντέιβιντ.

“Χολιγουντιανή” παραγωγή

Το σενάριο της σειράς παρακολουθεί τις ζωές των δύο νέων που αναφέραμε πιο πάνω, μέχρι τη στιγμή που συναντιούνται. Η Μαργκότ είναι πλούσια αφού έχει κληρονομήσει μια αυτοκρατορία ξενοδοχείων. Αντίθετα, ο νεαρός άνδρας τον οποίο θα ερωτευτεί είναι φτωχός και κάνει τρεις δουλειές για να τα φέρει βόλτα. Οι ηθοποιοί που υποδύονται τους δύο εραστές και βρίσκονται αυτή την στιγμή στην Μύκονο είναι η Άννα Καστίλλο και ο Αλβάρο Μελ.

Η παραγωγή της σειράς είναι ομολογουμένως πολύ μεγάλη και αγγίζει επίπεδα Χόλυγουντ. Σ’ αυτήν συμμετέχουν πάνω από τετρακόσια (400) άτομα ενώ συνεργεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναλαμβάνουν την υλοποίηση της. Όπως όλα δείχνουν, η Μύκονος είναι απλά η πρώτη στάση της σειράς στην χώρα μας, αφού γυρίσματα θα γίνουν και σε άλλα μέρη της Ελλάδας καθώς και στην Μαδρίτη.

ozonweb.com


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: