Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα 11α Δήλεια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Μυκόνου με την επωνυμία «11α Δήλεια». Η διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με ανακοίνωσή της θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

“Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου 11α Δήλεια τα οποία διεξήχθησαν στο στάδιο του Κόρφου στη Μύκονο. 

Οι διοργανωτές, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, ο Δήμος Μυκόνου και ο Μυκόνου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  κέρδισαν το στοίχημα να ξαναφέρουν στους αγώνες τα σωματεία και τους αθλητές και να φέρουν σε πέρας μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση.

Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες από όλα τα σωματεία στίβου των Κυκλάδων, από σωματεία της Αθήνας και της Χαλκίδας αλλά και ανεπίσημες ομάδες παιδιών από την Σύρο και την Κέα για πέντε ώρες γέμισαν το στάδιο της Μυκόνου και δημιούργησαν ένα ενθουσιώδες κλίμα με χαρούμενες φωνές και επευφημίες σε όλη την διάρκεια των αγώνων.

Ο ΑΟ Μυκόνου ευχαριστεί τα σωματεία: Ανδριακό, Αίαντα Τήνου, Πανναξιακό, Ναξιακό 2003, Ήφαιστο Θήρας, ΑΟ Πάρου, Παμμηλιακό, ΓΣ Κερατσινίου, ΓΑΣ Χολαργού, ΣΚΑ Χολαργού – Παπάγου, ΠΑΣ Ζωγράφου, Τρίτωνα Χαλκίδας, Γ.Σ Γαλατσίου “Γυμνάσιον”,  ΑΟ Ερμής Νίκαιας, Πανελλήνιο ΓΣ,  Αρισταίο Κέας, Όμιλο Κλασικού Αθλητισμού 4ου Δημοτικού Σχολείου Σύρου για την συμμετοχή τους στους αγώνες.

Οι καιρικές συνθήκες τελικά ήταν άριστες και είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν αξιόλογες επιδόσεις σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα θα πρέπει να τονιστεί το βαλκανικό ρεκόρ της Φανής Λύκου στο τριπλούν γυναικών (10.97) για την ηλικιακή κατηγορία 45-49, η επιστροφή της, ως μητέρα πλέον, της μαραθωνοδρόμου Ελευθερίας Πετρουλάκη η οποία αγωνίστηκε στα 3.000μ γυναικών, οι πολυπληθείς συμμετοχές στα 50μ. των κοριτσιών της Κ12 (πάνω από 40 κορίτσια) και η απόλυτη επικράτηση των αγοριών του Αριστέου Κέας στα 3.000 μέτρα των αντρών”.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: