Στη Μύκονο μετακόμισαν οι διαρρήκτες – Μπήκαν σε βίλα πήραν τα Rolex και εξαφανίστηκαν

Οι δράστες μπήκαν σαν «φαντάσματα» στην ενοικιαζόμενη βίλα, καθώς δεν άφησαν πίσω τους ίχνη διάρρηξης.

Στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, έχουν «μετακομίσει», για ακόμα μία χρονιά κατά την καλοκαιρινή περίοδο, συμμορίες διαρρηκτών, οι οποίες «χτυπούν» βίλες όπου διαμένουν τουρίστες.

Το τελευταίο περιστατικό που απασχόλησε την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σημειώθηκε στην περιοχή Φανάρι. Εκεί επαγγελματίες διαρρήκτες εισέβαλαν σε βίλα όπου έκανε διακοπές 32χρονος Βρετανός μαζί με την παρέα του. Οι δράστες μπήκαν σαν «φαντάσματα» στην ενοικιαζόμενη βίλα, καθώς δεν άφησαν πίσω τους ίχνη διάρρηξης. Έψαξαν όλους τους χώρους μέχρι που βρήκαν δύο ρολόγια μάρκας Rolex, τα οποία πήραν μαζί τους και εξαφανίστηκαν.

Οι τουρίστες δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της διάρρηξης και διαπίστωσαν τι έχει συμβεί όταν επέστρεψαν από τη βόλτα τους. Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από τον 32χρονο Βρετανό, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει την αξία των δύο ακριβών ρολογιών.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, που θα αναζητήσει υλικό από κάμερες ασφαλείας. Στο νησί των ανέμων έχουν «μετακομίσει» για ακόμα μία χρονιά συμμορίες διαρρηκτών που «ανοίγουν» ενοικιαζόμενες βίλες, αφού πρώτα τις θέσουν υπό παρακολούθηση και βεβαιωθούν ότι οι ενοικιαστές απουσιάζουν είτε για μπάνιο είτε για διασκέδαση.

Μάλιστα, έχει παρατηρηθεί ότι κάποιες από τις σπείρες είναι «εισαγόμενες». Έχουν δηλαδή έχουν εγκατασταθεί στο νησί από χώρες του εξωτερικού. Πρόκειται για άτομα που μοιάζουν με τουρίστες αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν έρθει στη χώρα μας για… τουρισμό.

eretikos.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!