Στον… αέρα οι νεφροπαθείς της Μυκόνου. Η δωρεά του Φλώριου Ασυμομύτη που περιμένει απο το 2019

Στον αέρα βρίσκονται ακόμα οι νεφροπαθείς της Μυκόνου αναζητώντας μόνοι τους την λύση του σοβαρού προβλήματος τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιδιωτική Μονάδα Αιμοκάθαρσης στην Μύκονο ενημέρωσε τους νεφροπαθείς του νησιού μας ότι σύντομα αναμένεται να κλείσει φέρνοντας τους ανθρώπους αυτούς και τις οικογένειες τους σε απόγνωση.

Μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση των αρμοδίων αρχών και φορέων του νησιού για το τι θα γίνει με τους νεφροπαθείς και το μέλλον τους, δημιουργώντας στους ασθενείς και τις οικογένειες τους άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον τους.

Σε αυτό το σημείο θυμίζουμε ότι ο γνωστός Μυκονιάτης επιχειρηματίας κ. Φλώριος Ασυμομύτης από το 2019 προσπαθούσε με δική του πρωτοβουλία υπό την σκεπή του Φιλανθρωπικού του Ιδρύματος του <<FLORIOS MYKONOS FOUNDATION>> να προχωρήσει σε ΔΩΡΕΑ προς το Κέντρο Υγείας Μυκόνου: ενός μηχανήματος αιμοκάθαρσης 2 θέσεων, μετά των παρελκόμενων του και μίας συσκευής αντίστροφης όσμωσης απαραίτητης για τη λειτουργία του μηχανήματος. Η συνολική αξία των παραπάνω ανέρχεται περίπου στις 30.000€.

Διαβάστε την ανακοίνωση/πρόθεση Δωρεάς προς το Κέντρο Υγείας Μυκόνου πριν τέσσερα χρόνια του κ. Φλώριου Ασυμομύτη:

Δυστυχώς η πρόθεση του κ. Ασυμομύτη να προσφέρει – όπως έχει προσφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν – δεν βρήκε αντίκρισμα με την Δωρεά του να μένει… στο συρτάρι.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: