Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σύρου, Τήνου, Μυκόνου: Συμμετοχή στην κινητοποίηση των φοιτητών

Ο Σύλλογός μας στηρίζει και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις του φοιτητικού κινήματος και των άλλων φορέων της εκπαίδευσης, ενάντια στις προθέσεις της κυβέρνησης να φέρει νομοσχέδιο για την ίδρυση παραρτημάτων ξένων (ιδιωτικών) πανεπιστημίων στην Ελλάδα, με βάση το άρθρο 28 του Συντάγματος. Ο τελικός στόχος των κυβερνητικών πρωτοβουλιών είναι η αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος και η διαμόρφωση μιας πλήρως εμπορευματοποιημένης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Οι νεοφιλελεύθερες επιλογές της κυβέρνησης στην εκπαίδευση αποτελούν μια τεράστια οπισθοδρόμηση και πρέπει να συναντήσουν την καθολική αντίδραση όλων των φορέων της εκπαίδευσης, σ’όλες τις βαθμίδες της, και της εργαζόμενης πλειοψηφίας της κοινωνίας

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που έχει προκηρύξει ο τοπικός Φοιτητικός Σύλλογος την Πέμπτη 25/01, στις 13:00, στην πλατεία Μιαούλη.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής όλων των συναδέλφων, όπου γίνονται κινητοποιήσεις, η ΔΟΕ έχει προκηρύξει στάσεις εργασίας, για την Πέμπτη 25/01/2024, 11.00-14.00 και 14.00-17.30 (για το Ολοήμερο Πρόγραμμα), την οποία επισυνάπτουμε.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Αναστάσιος  Μουκατεμίδης – Ιωαννίδης Η  Γραμματέας Αικατερίνη Ξενάκη

Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!