Τα τρία εμβληματικά τουριστικά έργα της Southrock

Στις Κάννες, προ ημερών, στη MIPIM 2024, σε μια από τις κορυφαίες εκθέσεις real estate παγκοσμίως, η Southrock sset Management παρουσίασε τα τρία τουριστικά έργα που υλοποιεί στη Μύκονο.

Η ελληνική εταιρεία διαχείρισης  επενδύσεων, μετείχε στο εθνικό περίπτερο που οργάνωσε η Enterprise Greece, με εταιρείες και φορείς που κατέχουν ηγετική θέση στον κλάδο ανάπτυξης ακινήτων.

Στόχος της παρουσίας της Southrock στη MIPIM 2024, ήταν η ανάδειξη των τουριστικών έργων που αναπτύσσει στις περιοχές: Αγράρι, Φωκός, Άγιος Ιωάννης.

Το πρώτο έργο στο Αγράρι, το Mystique Rock, αποτελεί μια περιβαλλοντικά εναρμονισμένη επένδυση Real Estate στο νησί, με τη χαμηλότερη δυνατή δόμηση, και ξεχωριστά αρχιτεκτονικά, ποιοτικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Το δεύτερο έργο στον Φωκό, το Eclectic Eden, προβάλλει τη Μύκονο μιας άλλης εποχής, με σύγχρονες τεχνικές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές.

Από την άλλη, το τρίτο έργο στον Άγιο Ιωάννη, το St John Reserve, σε απόσταση αναπνοής από τη χώρα της Μυκόνου, βρίσκεται στο πιο περιζήτητο σημείο του νησιού, έχοντας παράλληλα απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και στο νησί της Δήλου.

Με τα έργα αυτά, τα οποία όλα θα λάβουν πράσινη πιστοποίηση, η Southrock εδραιώνει ένα νέο μοντέλο τουριστικών επενδύσεων με κύριους άξονες τη χαμηλή δόμηση, τον πλήρη σεβασμό προς το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία, και την έμφαση στον ποιοτικό αρχιτεκτονικό και τεχνικό σχεδιασμό, στοχεύοντας στην μεγιστοποίηση των θέσεων εργασίας και εσόδων ανά κλίνη, αναβαθμίζοντας το τουριστικό προϊόν της χώρας.

Σημειώνουμε ότι η Southrock επενδύει στην ελληνική αγορά περίπου 100 εκατ. ευρώ ιδίων κεφαλαίων ετησίως.

driveandtravel


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!