Ταλαιπωρία για επιβάτες πτήσης από Νίκαια σε Μύκονο, δεν μπορούσε να προσγειωθεί λόγω των ανέμων – Βίντεο και φωτό

Το αεροσκάφος μετά από αποτυχημένη προσπάθεια προσγείωσης στη Μύκονο επέστρεψε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και πέταξε προς το νησί μετά από μιάμιση ώρα

Δεκάδες επιβάτες πτήσης της EasyJet από τη Νίκαια της Γαλλίας προς τη Μύκονο υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία λόγω αδυναμίας προσγείωσης του αεροσκάφους στον προορισμό του εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση, η οποία είχε ήδη καθυστέρηση μιάμιση ώρα, δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα.

Σύμφωνα με υπεύθυνους στη διοίκηση του «Ελευθέριος Βενιζέλος», το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας στις 16.30 έπειτα από αποτυχημένη απόπειρα προσγείωσης στη Μύκονο. Το αεροπλάνο απογειώθηκε εκ νέου από το Ελ. Βενιζέλος στις 18:00 αφού προηγουμένως προφανώς πήρε δελτίο καιρού ότι οι συνθήκες στο αεροδρόμιο της Μυκόνου βελτιώθηκαν. Τελικά προσγειώθηκε στο νησί στις 18:25.

Ωστόσο η ταλαιπωρία για τους επιβάτες ήταν μεγάλη ενώ σύμφωνα με καταγγελία Έλληνα επιβάτη δεν τους επέτρεψαν να βγουν από το αεροπλάνο και συν τοις άλλοις δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα. Ο ίδιος ο επιβάτης μεταφέροντας το κλίμα, μίλησε για εξαντλημένους και αγανακτισμένους επιβάτες από την πολύωρη αναμονή και την αβεβαιότητα.

pthsh__1_
pthsh__2_
pthsh__3_

Το περιστατικό αυτό υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι αεροπορικές μεταφορές λόγω καιρικών συνθηκών, αλλά και την ανάγκη για καλύτερη ενημέρωση των επιβατών.

Η EasyJet δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό.

protothema.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!