Τέμπη: Πάνω από 570.000 οι υπογραφές στο ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στο ψήφισμα για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Τουλάχιστον 15.000 υπογραφές μέσα σε λίγες μόνο ώρες προστέθηκαν στο ψήφισμα για τα Τέμπη, με το οποίο η μητέρα θύματος, η Μαρία Καρυστιανού, ζητά την υποστήριξη των πολιτών για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης (21/2) το ψήφισμα έφερε κάτι παραπάνω από 560.000 υπογραφές, ενώ μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές ο αριθμός είχε ξεπεράσει τις 575.000.

tempi_diamartiria_7ba39.png

Πώς μπορείτε να υπογράψετε το ψήφισμα για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη

Για να υπογράψετε το ψήφισμα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το όνομα, το επώνυμο και το e-mail σας για την επιβεβαίωση και κανένα άλλο στοιχείο.

Όπως αναφέρει το κείμενο του ψηφίσματος, «κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα. Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας».

nekroi_tempi_3693e.png

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στο ψήφισμα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Τέλος, προς υποστήριξη της διαδικασίας συλλογής υπογραφών κυκλοφορεί αφίσα που φέρει QR CODE προς διευκόλυνση όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν.

tempi_psifisma_qr_ea2dc.png

Το κείμενο του ψηφίσματος

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι! Κατά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί χρηματικό ποσό, το οποίο θα είναι προαιρετικό και δεν αφορά τον σύλλογο «Τέμπη 2023» αλλά την πλατφόρμα που φιλοξενεί το ψήφισμα.

Επιλέγετε την κοινοποίηση αντί της κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας», αναφέρει στο μήνυμα-κάλεσμά της η Μαρία Καρυστιανού, η οποία είχε καθηλώσει το Πανελλήνιο με την κατάθεσή της ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το δυστύχημα».

ieidiseis.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!