Το… «βρώμικο» Ελληνικό νησί του κ. Κωνσταντίνου Κουκά

Σύμφωνα με την Δημοτική Παράταξη «Μύκονος Πρώτη Ξανά» η υπόθεση των σκουπιδιών στη Μύκονο φέρεται να αποκτά διαστάσεις ενός τεράστιου σκανδάλου, με κύρια χαρακτηριστικά την ωμή παραβίαση της νομοθεσίας, την διασπάθιση δημοσίου χρήματος και την πρόκληση ανεπανόρθωτης ζημιάς στα συμφέροντα του Δήμου.

Συμβάσεις που ουδέποτε ελέγχθηκαν από τον Δήμο Μυκόνου και ουδέποτε τηρήθηκαν απο τον εργολάβο. Ποινές… «χάδι» που ουσιαστικά απάλλαξαν από οποιαδήποτε ευθύνη τον εργολάβο. Η νέα σύμβαση (σε σύγκριση με την τελευταία) έχει πάρει αύξηση με ποσοστό…«μαμούθ» του 122%!!! Και το σήριαλ με υπογραφή Κουκά… συνεχίζεται. Ο Δήμος τον Αύγουστο του 2022 διαπίστωσε ότι τα σκουπίδια ήταν τόσα πολλά που έπρεπε να προμηθευτεί 17 κοντέινερ, συνολικού κόστους που ξεπερνά το ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ: Σύμφωνα με την «Μύκονο Πρώτη Ξανά» για να καλύψουν την έκτακτη ανάγκη του Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου προμηθεύονται απευθείας 17 κοντέινερ στις 15 Νοεμβρίου, όταν η σαιζόν έχει κλείσει και το κακό έχει συμβεί! Τα συμπεράσματα είναι δικά σας… Διαβάστε την αναλυτικότατη ανακοίνωση… κόλαφος της Αντιπολίτευσης του νησιού μας:


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: