Το ΕΠΑΛ Μυκόνου παίρνει θέση για τον σχολικό εκφοβισμό

Ο σχολικός εκφοβισμός είναι ένα πρόβλημα που μπορούμε να εξαλείψουμε μόνο με κοινωνική συνειδητοποίηση και αλληλεγγύη και οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ Μυκόνου το γνωρίζουν πολύ καλά.
Ως κοινότητα, ανέλαβαν δράση ώστε να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα του bullying.
Έτσι την 6η Μαρτίου που είναι η Πανελλήνια μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού, μετέβησαν στο θεατράκι της Λάκκας Μυκόνου και μέσα από ένα θεατρικό παιχνίδι ρόλων προσπάθησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα. Με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών έσκασαν μπαλόνια με το σύνθημα “σπάω την σιωπή” ,και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό.
Τη δράση πλαισίωσαν οι εκπαιδευτικοί Anastasia Dagla, Marianna Iasonidou, Phneloph Stamati, Zisia Tsiatsiou με την καθοδήγηση του Θάνου Θ. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στον συνάδελφο εκπαιδευτικό Ντίνος Παπακωνσταντίνου που στάθηκε δίπλα μας σε όλη την διάρκεια της δράσης μας και με τις συμβουλές του και την υποστήριξη βγήκε άρτιο το αποτέλεσμα της δράσης μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή μας Γιώργος Ρουσουνέλος- Γ.Σ.Μυκόνου που ό,τι υλικό ζητήσαμε μας το παρείχε για την υλοποίηση της δράσης μας.
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!