Ποτέ δεν είναι αργά για διακοπές με τον «Τουρισμό για Όλους» – Πότε η επόμενη κλήρωση για τα 120.000 vouchers

Μέσα στον Ιανουάριο του 2023 αναμένeται η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» – το οποίο θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.
Πιο συγκεκριμένα – σύμφωνα με τα όσα έχει προαναγγείλει ο υπουργός Τουρισμός, Βασίλης Κικίλιας – η νέα κλήρωση θα αφορά voucher των 150 ευρώ για πάνω από 120.000 δικαιούχους με στόχο να τονωθεί ο εγχώριος τουρισμός.
Οι νέες επιταγές που θα προκύψουν από την κλήρωση θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Εκεί θα αναρτηθούν και οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.
Υπενθυμίζεται πως τα χρήματα μπαίνουν άμεσα με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα Παραπορτιανά – 2ο Πανευρωπαϊκό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο θέατρο Λάκκας
- Δείτε το viral video στο ΤΙΚ ΤΟΚ του Δημάρχου Μυκόνου Κων/νου Κουκά με τον Κων/Νο Αργυρό(Βίντεο)
- Mykonos Running Festival 2023: Η Μύκονος απέδειξε ότι μπορεί να γίνει η μητρόπολη του αθλητισμού και του πολιτισμού
- Το έργο της διοίκησης του Κωνσταντίνου Κουκά σε αριθμούς
- Επενδύσεις δισεκατομμυρίων από τον Ελληνοαιγύπτιο επιχειρηματία που μετακόμισε στο σπίτι του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο με τον άγγελο της Victoria’s Secret