Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο νέα 4 και 5 αστέρων ξενοδοχεία σε Κατάκολο και Μύκονο

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία στο Κατάκολο του Πύργου και στη Μύκονο.

Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

Αναλυτικά, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης SOMNIUM ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 4 αστέρων, δυναμικότητας 23 δωματίων των 58 κλινών στο Κατάκολο του Πύργου Ηλείας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 6.736.176,61 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 6.736.176,61 ευρώ.

‘Ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων στη Μύκονο

Παράλληλα, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης WHITE MULBERRY DEVELOPMENT ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 121 δωματίων των 324 κλινών στη Μύκονο,  συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 23.268.563,40 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 23.268.563,40 ευρώ.

tornosnews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: