Κυκλάδες: Ποιο ξενοδοχείο εντυπωσίασε το cntraveler για το 2022;

Οι συντάκτες του cntraveler ψήφισαν τα αγαπημένα τους ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και για την Ελλάδα ξεχώρισε το The Vasilicos στo Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Σχεδόν όλα τα κτίρια της Σαντορίνης με πανοραμική θέα στην καλντέρα έχουν μετατραπεί σε πολυτελή ξενοδοχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Το The Vasilicos, όμως, είναι αυτό που «κέρδισε» την Rachel Howard του cntraveler, ως ένα από αυτά που έχουν πραγματικά ξεχωριστή πολυτέλεια.

Με τις 7 του σουίτες να είναι ευρύχωρες και απομονωμένες και την ανεξάντλητη θέα προς το απέραντο γαλάζιο, το The Vasilicos, σύμφωνα με το cntraveler, διατηρεί την ηρεμία του ακόμη κι όταν το νησί «βουλιάζει» από κόσμο.

Χτίστηκε τη δεκαετία του ‘80 από τον Βασίλη Βαλαμπού, συλλέκτη έργων τέχνης και bon viveur, με στόχο τις συγκεντρώσεις με οικογένεια και φίλους και σήμερα διατηρεί ακόμη τη ζεστασιά και την προσωπικότητα που έχει ένα σπίτι.

Από τη βιβλιοθήκη, μέχρι τις custom-made πετσέτες, όλες οι λεπτομέρειες έχουν μελετηθεί κι έχουν την προσωπική χροιά της ιδιοκτήτριας, Δάφνης Βαλαμπού. Ο αδερφός της, ο Γιάννης, μετέτρεψε τα αμπέλια που κληρονόμησαν από τον πατέρα τους σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα οινοποιεία της Σαντορίνης, το οινοποιείο Βασάλτης κι έτσι μπορεί κάποιος ν α συνδυάσει ιδανικά χαλάρωση και καλό κρασί, το οποίο φυσικά μπορεί να ταιριάξει με προσωποποιημένο μενού γευσιγνωσίας.

Από το 2015 που άνοιξε, το The Vasilicos είναι ήδη κλασική αξία στη διαμονή της Σαντορίνης και κερδίζει τις εντυπώσεις των επισκεπτών.

logotypos.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: