Μύκονος, Σαντορίνη και Νάξος “εκτοξεύθηκαν” το πρώτο εξάμηνο του 2022

Ανάμεσα στους επτά ελληνικούς προορισμούς που προσελκύουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των τουριστών, σύμφωνα με τα δεδομένα της ταξιδιωτικής τουριστικής ζήτησης μέσω διαδικτύου, είναι η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Νάξος. 

Σύμφωνα με την Tourix Analytics,, η έρευνα βασίζεται στον όγκο αναζητήσεων που συλλέχθηκε χρησιμοποιώντας 14.000 όρους αναζητήσεων στο διαδίκτυο, που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τη διαμονή στον εκάστοτε προορισμό.

Στη Σαντορίνη, το πρώτο εξάμηνο του 2022 καταγράφεται σημαντική αύξηση του συνολικού όγκου διαδικτυακών αναζητήσεων για διαμονή κατά 42% σε σχέση με το 2019 και αύξηση κατά 103% σε σχέση με το 2021. Στη Μύκονο, οι κορυφαίες χώρες σε επίπεδο αναζητήσεων για διαμονή είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ και η Ιταλία, με τις Γερμανία και Γαλλία να συμπληρώνουν την πεντάδα. Συγκριτικά με το 2019, το πρώτο εξάμηνο του 2022 παρατηρείται αύξηση του συνολικού όγκου διαδικτυακών αναζητήσεων κατά 46%, και αύξηση κατά 94% σε σχέση με το 2021.  

Αντίστοιχα στη Νάξο, παρατηρείται αύξηση κατά 55% σε σχέση με το 2019 και αύξηση κατά 92% σε σχέση με το 2021. Οι κορυφαίες χώρες σε επίπεδο αναζητήσεων για διαμονή στη Νάξο το πρώτο εξάμηνο του 2022 είναι η Γερμανία, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, με την Ιταλία να συμπληρώνει την τετράδα. 

Με αυξημένη πληρότητα αναχωρούν και τα πλοία από Πειραιά για να νησιά αυτά, με ταχύπλοα της SEAJETS να καινοτομούν και στην προστασία και στην ασφάλεια των επιβατών.

Μύκονος, Σαντορίνη και Νάξος "εκτοξεύθηκαν" το πρώτο εξάμηνο του 2022

Ο πρωταθλητής κόσμου WORLD CHAMPION JET σας ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:
•    Σύρο σε 2.05’
•    Μύκονο σε 2.35’
•    Νάξο σε 3.25’
•    Ίο σε 4.05’  
•    Σαντορίνη σε 4.45’

Το ταχύπλοο με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς σας ταξιδεύει με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια.

WORLD CHAMPION JET

Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου, οι επιβάτες μπορούν να δουν από κοντά ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε και να δείτε από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και το οποίο θα συνοδεύει το World Champion Jet στα ταξίδια του.

Τα πλοία WorldChampion Jet, Champion Jet 2, Sifnos Jet και SuperCat Jet της SEAJETS φέρνουν νέο “αέρα” για τους επιβάτες, προστατεύοντας τους από τα εναέρια σωματίδια του COVID19, καθώς τα παραπάνω πλοία είναι εξοπλισμένα με το πιστοποιημένο σύστημα ιοντισμού αέρα της Aura Air, ήδη χρησιμοποιείται σε κορυφαία νοσοκομεία και οργανισμούς διεθνώς και καθαρίζει τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Η συνεργασία αποσκοπεί στην αναβάθμιση των προδιαγραφών υγιεινής στα πλοία, μια και η επαναστατική πατέντα της Aura Air μπορεί να φιλτράρει το 99% των σωματιδίων αερόβιων μικροβίων (όπως του COVID19) από την ατμόσφαιρα, μέσα από τέσσερα “στρώματα” φιλτραρίσματος. Η καινοτόμος Ισραϊλινή τεχνολογία της Aura Air εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε πλοίο της SEAJETS την καλοκαιρινή σεζόν του 2021.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.auraair.com.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία στο mailto:office@auraair.com.gr” target=”_blank”>office@auraair.com.gr.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:         
•    www.seajets.com
•    210 710 7 710
•    Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

capital.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: