«Πιάνουν» Πειραιά τα κρουαζιερόπλοια Costa Venezia και Costa Deliziosa

Ηδη, από τις αρχές Μαρτίου 2022, το Costa Venezia «πιάνει» Πειραιά, προκειμένου να επιβιβάσει ταξιδιώτες κρουαζιέρας και έως τις 18 Νοεμβρίου 2022, θα πραγματοποιεί 15ήμερη «σούπερ τουρ», με παραμονή μεγαλύτερη των 10 ωρών σε 8 λιμάνια προσέγγισης στην Τουρκία και την Ελλάδα.

Το ταξίδι περιλαμβάνει διήμερη παραμονή με διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη, τους όμορφους προορισμούς της Σμύρνης και της Αλικαρνασσού, τη Μύκονο και την Αθήνα και δύο διήμερες παραμονές με διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη και το Κουσάντασι της Τουρκίας, πριν ξεκινήσει για τη Ρόδο και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Τον χειμώνα 2022-23, το Costa Venezia θα προσφέρει ένα δρομολόγιο 12 ημερών σε Τουρκία, Αίγυπτο, Ισραήλ και Κύπρο: στην Κωνσταντινούπολη (διήμερη παραμονή με διανυκτέρευση), την Αλικαρνασσό, τη Λεμεσό, τη Χάιφα (επίσης διήμερη παραμονή με διανυκτέρευση), την Αλεξάνδρεια και το Κουσάντασι. Από την άνοιξη του 2023, το δρομολόγιο από τον Πειραιά θα ξαναρχίσει.

Η γκάμα των διαθέσιμων εκδρομών του Costa Venezia, έχει επανασχεδιαστεί ώστε οι επισκέπτες να εξερευνήσουν και λιγότερο επισκέψιμα μέρη, σε όλους τους προορισμούς.

Εκτός από το Costa Venezia, από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 18 Νοεμβρίου το Costa Deliziosa θα προσφέρει δυνατότητα επιβίβασης από τον Πειραιά για κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο, με δρομολόγιο προς Ιταλία, Κροατία και Μαυροβούνιο.

huffingtonpost.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: