Τρία Μετάλλια για τον Ο.Α. Μυκόνου στο Cyclades Tennis Tour στη Σαντορίνη

Θεσμός πλέον το Cyclades Tennis Tour με την 6η διοργάνωση το διήμερο 12-13 Απριλίου στην Σαντορίνη. Συμμετείχαν 48 μικροί αθλητές ηλικίας κάτω των 17 ετών από 6 τεννιστικούς ομίλους και 5 νησιά, και συγκεκριμένα ο ΟΑ Σύρου, το Naxos Tennis Club, το Ios Tennis Club, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μυκόνου και από τη Σαντορίνη το Playland Tennis Club και το Santorini tennis Academy.

Την αποστολή του Ο.Α. Μυκόνου αποτελούσαν οι ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΟΝΟΓΙΟΣ (1η θέση στα under 12), ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ-ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΟΣ (2η θέση στα under 14) , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΤΟΣ (3η θέση στα under 14) , ΝΙΚΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΤΟΥ , ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΓΩΝΗΣ , ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΑΝΤΩΝΗΣ , ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΝΓΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ.

Εμφανής ήταν η αγωνιστική άνοδος των αθλητών του Ο.Α. Μυκόνου, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως περισσότερα παιδιά από την Μύκονο ήθελαν να λάβουν μέρος στους αγώνες , όμως οι αποστολές δεν μπορούσαν να υπερβαίνουν τα 8 άτομα.
Πέρα όμως από το αγωνιστικό μέρος, η αυλαία και αυτής της διοργάνωσης βρήκε παιδιά, γονείς και προπονητές σε μια μεγάλη αθλητική αγκαλιά, καθώς μέσα από τα τουρνουά αυτά, δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά αφενός να βιώσουν την μαγεία των αγώνων τέννις , αφετέρουνα κοινωνικοποιηθούν, να διασκεδάσουν, να κάνουν νέους φίλους και να παίξουν παιχνίδια υψηλού επιπέδου.
Επόμενο ραντεβού για το 7ο Cyclades Tennis Tour στις εγκαταστάσεις του Ios Tennis Club στο πανέμορφο νησί της Ίου.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο πρακτορείο Sea and sky (MANEΣΗΣ) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets για την υποστήριξή τους.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!