«Βόμβα» Λύτρα για την υπόθεση των παιδοβιαστών: «Υπάρχουν καταγγελίες για δύο ακόμη κορίτσια» (βίντεο)

Ο Απόστολος Λύτρας προχώρησε σε νέες δηλώσεις έξω από την Ευελπίδων για την υπόθεση των παιδοβιαστών στα Σεπόλια και υπογράμμισε πως έχει δεχθεί και άλλες καταγγελίες για περισσότερα θύματα.

Ο γνωστός δικηγόρος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως υπάρχουν και άλλοι ένοχοι για την υπόθεση των βιασμών με θύματα ανήλικα κορίτσια που τα εξανάγκαζαν να εκδίδονται, ενώ όπως υπογράμμισε οι κατηγορούμενοι δεν φαίνεται να υποστηρίζουν πως η μητέρα της 12χρονης γνώριζε για το έγκλημα.

«Θα απολογηθεί τη Δευτέρα στις 13:00. Έχουμε παραγγείλει τα αντίγραφα και αυτό που ισχυρίζεται μέχρι και τώρα είναι ότι δεν έχει καμία σχέση. Πρόλαβα να δω κάποια στοιχεία από τη δικογραφία μάλιστα και οι κατηγορούμενοι για αυτή το τρομερό έγκλημα δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε το οτιδήποτε», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας έξω από την Ευελπίδων.

Άρα μοναδικό στοιχείο είναι κάποιο έμβασμα που γνωρίζουμε ότι υπάρχει και θα εξηγηθεί γιατί βρέθηκε στο λογαριασμό της.

Σε επικοινωνία που είχα με τη μεγάλη κόρη, η ίδια όπως και η θεία αναφέρουν ότι η μητέρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση, τόνισε.

«Προσπαθούσαν να οδηγήσουν κι άλλα ανήλικα κορίτσια στην πορνεία»

Έχω δεχθεί τηλεφωνήματα και για άλλες καταγγελίες που αφορούν τους κατηγορούμενους. Έχω δυο καταγγελίες αυτή τη στιγμή για δυο κορίτσια, ανέφερε παράλληλα ο δικηγόρος.

Αυτή την στιγμή είναι 18 ετών αλλά μιλάμε για κάποια χρόνια πριν. Είμαι σίγουρος ότι προσπαθούσαν να εισχωρήσουν σε διαφορά παιδιά κατά αυτό τον τρόπο με σκοπό το να τα εκδίδουν στην πορνεία.

«Επιπλέον είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν κι άλλοι ένοχοι για την συγκεκριμένη υπόθεση, οι 213 είναι σίγουρο και βέβαιο ότι πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν».

dikaiologitika.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: