Μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στη Μύκονο έριχνε τα λύματα στη… θάλασσα – Αυτοψία του Εισαγγελέα Τζορμπατζόγλου

Αυθαιρεσίες τώρα και… υποθαλάσσιες στη Μύκονο. Έριχναν ακαθαρσίες στη θάλασσα με κρυφό σωλήνα στον βυθό. Δείτε εικόνες του iEidiseis.

Το έκανε πάλι το… «θαύμα» του στη Μύκονο ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου.

Μετά από καταγγελία δύτριας, αποκαλύφτηκε ότι γνωστή ξενοδοχειακή επιχείρηση στη θαλάσσια περιοχή Αγία Άννα, στην τοποθεσία Καλαφάτης, έριχνε τα λύματα της μονάδας στη θάλασσα, όπου κολυμπούσαν λουόμενοι.

Η δύτρια κατάφερε να εντοπίσει σωλήνα μήκους 100 μέτρων, που ήταν επιμελώς καλυμμένος με πέτρες στον βυθό, μέσω του οποίου κατέληγαν στη θάλασσα οι ακαθαρσίες.

mikonos vithos
mikonos vithos 1

Με εντολή του Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου έγινε αυτοψία στην περιοχή, ενώ συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος κρατείται και θα μεταφερθεί στη Σύρο, για να δικαστεί στο Αυτόφωρο, κατηγορούμενος για σοβαρότατα αδικήματα σε βάρος του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα είχε συλληφθεί μέλος της ίδιας οικογένειας του ίδιου επιχειρηματία, επειδή είχε καταλάβει με ξαπλώστρες τον αιγιαλό.

Στο iEidiseis φτάνουν καταγγελίες για παρόμοιες αυθαιρεσίες, για εγκληματική μόλυνση και σε παραλίες και της Αττικής.

Αλλά δυστυχώς, ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Τσορμπατζόγλου, δεν έχει αρμοδιότητα στην Αττική και επίσης δεν είναι δυνατόν ούτε να διακτινιστεί, ούτε να κλωνοποιηθεί!

ieidiseis.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: