
Είχαμε γράψει ξανά στο παρελθόν ότι σε πολιτικά πηγαδάκια στο νησί συζητιέται έντονα μία αποχώρηση βόμβα από την Ομάδα του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.
Την Δευτέρα 22 Μαρτίου σύμφωνα με πληροφορίες συναντήθηκαν σε κελί στην περιοχή της Άνω Μεράς, με πρωτοβουλία ενός πολύ κοντινού προσώπου του Δημάρχου Μυκόνου και ακόμα 3 ατόμων και συζήτησαν για την δημιουργία ενός νέου σχήματος για τις εκλογές που έρχονται.
Μάλιστα ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι άτομο το οποίο είναι ενεργό Πολιτικά ευρύτερα στις Κυκλάδες και όλοι τον… σπρώχνουν να θέσει τον εαυτό του διαθέσιμο για τον Πρώτο Πολίτη του Νησιού. Μάλιστα θεωρείται από τους πιο συμπαθείς Μυκονιάτες στο νησί και πολύ χαμηλών τόνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα αυτά γίνονται γιατί είναι αρκετοί εκείνοι οι οποίοι λαμβάνουν αρνητικά μηνύματα από τον Μυκονιάτικο Λαό για το μέχρι τώρα… “ανύπαρκτο” έργο του κ. Κουκά στο νησί.