
Πριν από κάποια 24ωρα η Διοίκηση του Κέντρου Υγείας Μυκόνου ανακοίνωσε – χωρίς καμία προειδοποίηση – την αναστολή των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων. Μέχρι σήμερα η Διοίκηση δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενημέρωση προς τον Μυκονιάτικο Λαό και τους Μόνιμους Κατοίκους του νησιού τι έχει συμβεί και πήρε την απόφαση αυτή μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα 19 κρούσματα στο νησί μας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου εντοπίστηκαν αρκετά θετικά κρούσματα στο Προσωπικό του και αυτή η απόφαση ήταν μονόδρομος για την Προστασία των Πολιτών. Και σε αυτό συμφωνούμε. Όμως γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση ; Γιατί δεν ενημερώνει τι έχει συμβεί σε έναν Δημόσιο Ιατρικό Χώρο που όλοι έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε ;
Η Διοίκηση του Κέντρου Υγείας Μυκόνου όπως όλα έδειξαν δεν ήταν προετοιμασμένη για όλα αυτά που συνέβησαν με μεγάλο κίνδυνο την διάδοση του COVID-19 σε ασθενείς που επισκέπτονταν τους χώρους.
Εμείς ευχόμαστε από τους υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας που βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 να επανέλθουν γρήγορα στα καθήκοντα τους υγιείς και ασφαλείς.