ΘΛΙΒΕΡΟ “ΠΑΡΑΣΗΜΟ” ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΑ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΡΙΕΥΕΙ…

Όλο αυτό το κρίσιμο διάστημα ο Δήμος Μυκόνου δεν πραγματοποίησε συχνές δειγματοληψίες σε αντίθεση με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα όπου οι Δήμοι σχεδόν εβδομαδιαία προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τους Δημότες τους. Έτσι φθάσαμε στο σημείο να έχουμε 19, 11, 7 κρούσματα σχεδόν καθημερινά. Η ανησυχία των Πολιτών έφθασε στο κόκκινο όπως φυσικά και η Μύκονος όπου απέκτησε θλιβερή πρωτιά μπαίνοντας για ακόμα μία φορά στο βαθύ κόκκινο.

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ο Δήμος Μυκόνου μετά από την οργή και την αγανάκτηση των Μυκονιατών και όσων διαμένουν μόνιμα στο νησί “ξύπνησε” την ώρα που όλα “καίγονται”. Μήνες τώρα γράφουμε ότι ο Δήμος Μυκόνου έπρεπε να κινητοποιηθεί και μέχρι σήμερα δεν είχε προχωρήσει σε δυναμικές κινήσεις οι οποίες θα θωράκιζαν το νησί μας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Μυκόνου είχε προμηθευτεί 2.000 (Rapid Test), απολυμαντικά/αντισηπτικά gel χεριών, καθώς και ανταλλακτικών spray εξυγίανσης αέρα για τις υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου. Η συγκεκριμένη δαπάνη ήταν στα 14.840,00 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ(6%).

Η φήμη μας

Δεν διαφύλαξαν την φήμη του πιο γνωστού νησιού του Κόσμου και έτσι δεν θεωρούμαστε ένα από τα COVID-FREE νησιά της Ελλάδος. Έτσι άλλα νησιά σχεδόν άγνωστα αυτή την στιγμή έχουν κρατήσεις σε αντίθεση με το νησί μας που κινδυνεύει για ακόμα μία κακή χρονιά.

Translate »
error: Content is protected !!