
Πάνοπλοι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται στο Νέο Λιμάνι της Μυκόνου για να… υποδεχθούν τους οπαδούς του Πανιωνίου. Σήμερα θυμίζουμε είναι ο μεγάλος αγώνας μεταξύ της ομάδας μας ΜΥΚΟΝΟΣ και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα ξημερώματα στην Ραφήνα από όπου ξεκίνησαν οι οπαδοί του Πανιωνίου Αστυνομικοί ήλεγξαν τους οπαδούς του Πανιωνίου ζητώντας τους χαρτιά και όλα τα απαραίτητα έγγραφα πιστοποίησης τους.

Μάλιστα σύμφωνα με άλλους επιβάτες του πλοίου με το οποίο έφθασαν στην Μύκονο από το πρωί έως την στιγμή που έφθασαν στο νησί μας δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα ενάντια της Ποδοσφαιρικής ομάδας της Μυκόνου.
Το βίντεο του XploreMykonosNews είναι χαρακτηριστικό από το πάθος και την ένταση τους…
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- 17o Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων: «Γυναικείες διαδρομές-Επιλογές ζωής»
- SphinxTrails – ΕΠΑ.Λ. Μυκόνου στον διαγωνισμό Εικονικής Επιχείρησης 2025–2026
- SEAJETS: «Ο νους σου ταξιδεύει στο νησί;» – Δρομολόγια και προορισμοί για το 2026
- «Η εκπληκτική πορεία της ομάδας μας ήρθε ως αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς. του επαγγελματισμού, της συνέπειας»
- Ο Βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας στον Μητροπολίτη Σουηδίας