Χρήστος Βερώνης. Το come back του πιο επιτυχημένου και αφοσιωμένου Δημάρχου της Μυκόνου

Ο κ. Χρήστος Βερώνης κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στους Μυκονιάτες. Έχει διατελέσει, Δήμαρχος του νησιού από το 1991 μέχρι και το 2008 (δηλαδή για 18 ολόκληρα και συνεχόμενα χρόνια) και αποφάσισε μετά από δεκαπέντε χρόνια μη ενασχόλησης του με τα κοινά να αναλάβει τα ηνία του Δημαρχιακού Θώκου της Μυκόνου για να αποκαταστήσει τη φήμη του τόπου του παγκοσμίως.

Η Μύκονος έχει εξαντλήσει τα αποθέματά της. Χρειάζεται ένα κοίταγμα, μία φροντίδα από την αρχή.

Οι προτεραιότητες του νέου Δημάρχου Μυκόνου κ. Χρήστου Βερώνη εκφράζουν απόλυτα τον Μυκονιάτικο Λαό.

Εξωστρέφεια, σύγχρονες υποδομές, στρατηγικός σχεδιασμός, ανάπτυξη που σέβεται τη φύση, τα ζώα, το περιβάλλον και το αρχιτεκτονικό τοπίο, στήριξη της επιχειρηματικότητας που σέβεται την τοπική κοινωνία, αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους του νησιού, των παιδιών και την ευαίσθητη τρίτη ηλικία. Προταιρεότητα του αποτελεί ο άνθρωπος, σε συνδυασμό με τα έργα που χρειάζεται επειγόντως το νησί μας.

Παράλληλα, ήδη έχει ξεκινήσει μαζί με τους συνεργάτες του να δουλεύουν μελέτες και έργα τα οποία θα δώσουν οριστικές λύσεις στο πρόβλημα του νερού, της αποχέτευσης, της καθαριότητας, αλλά και των αδέσποτων, που χρειάζονται ειδική μέριμνα (καταφύγιο).

Μέσα σε ένα τρίμηνο ενεργής θητείας του βλέπουμε ήδη την καθημερινότητα των κατοίκων να έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ο κ. Βερώνης χαρακτηρίζεται από την αφοσίωση του, την υπομονή και την μεγάλη γνώση και εμπειρία του σε έργα και υποδομές. Όμως κανείς δεν έχει μαγικό ραβδί να αλλάξει τα κακώς κείμενα μέσα σε λίγους μήνες. Όμως η αγάπη του νέου Δημάρχου Μυκόνου να γίνει η Μύκονος Πρώτη Ξανά είναι τόσο μεγάλη που τους επόμενους μήνες αλλά και χρόνια θα δούμε την Μύκονο να αποκτά την χαμένη αίγλη της…

Translate »
error: Content is protected !!