
Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στη Βούλα, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, με πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari να βγαίνει από το δρόμο και να προσκρούει σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του οδηγού της.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο άτυχος οδηγός, ο οποίος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να πέσει πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να αρπάξει φωτιά, είναι ο Μυκονιάτης Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν -πιθανότατα- η σύζυγός του, η οποία, αφού κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια της Ferrari, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη.
Στα συγκλονιστικά, πραγματικά, πλάνα που ακολουθούν βλέπουμε πως το supercar έχει μεταμορφωθεί σε μια άμορφη μάζα από παλιοσίδερα.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Το μεγάλο αφιέρωμα του Gigantes del Basket στη Μύκονο Betsson!
- Αγγελετάκης: «Καταφέραμε το ακατόρθωτο»!
- Μύκονος – Κρουαζιέρα: Ρεκόρ 1,3 εκατ. επιβατών για το 2024 και 201 εκατ. ευρώ στη τοπική αγορά
- Συλλήψεις σε Μύκονο και Πάρο για παράνομες οικοδομικές εργασίες, κλοπή μοτοσυκλέτας και παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
- Ο αθλητισμός ενώνει, εμπνέει και τιμά





