
Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στη Βούλα, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, με πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari να βγαίνει από το δρόμο και να προσκρούει σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του οδηγού της.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο άτυχος οδηγός, ο οποίος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να πέσει πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να αρπάξει φωτιά, είναι ο Μυκονιάτης Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν -πιθανότατα- η σύζυγός του, η οποία, αφού κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια της Ferrari, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη.
Στα συγκλονιστικά, πραγματικά, πλάνα που ακολουθούν βλέπουμε πως το supercar έχει μεταμορφωθεί σε μια άμορφη μάζα από παλιοσίδερα.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”





