Ο Πανιώνιος επικράτησε με 86-61 του ΑΟ Μυκόνου για την 6η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν στο «Κροίσος Πέρσης» της Νέας Σμύρνης, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί που έτρεχαν οι νησιώτες (5-0).

Για την ομάδα της Μυκόνου, η οποία δεν κατάφερε να συνεχίσει την τρομερή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ξεχώρισαν οι Διαμαντάκος και Πατσέκο με 11 πόντους έκαστος.
Ο Πανιώνιος κυριάρχησε από το ξεκίνημα του αγώνα, «χτίζοντας» από νωρίς διψήφιες διαφορές τις οποίες και διεύρυνε μέχρι το τέλος του αγώνα για αυτό το εντυπωσιακό +26.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία ανέβηκε στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 4-2) ήταν ο Μιλεντίγεβιτς με 15 πόντους, με τους Κακλαμανάκη (12π.), Βουγιούκα (11π.) και Βεργίνη (12π.) να ακολουθούν σε απόδοση.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Με μεγάλη συμμετοχή το δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής περιστεριώνα στην Άνω Μερά
- Με επιτυχία η πρώτη παράσταση του «ΔΗΛΟΣ / DELOS» στη Δήλο
- Κάθε νέα ευθύνη αποτελεί και μια νέα πρόκληση
- Παμμυκονιακός Συναγερμός για την στήριξη του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως
- Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος