Ο Πανιώνιος επικράτησε με 86-61 του ΑΟ Μυκόνου για την 6η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν στο «Κροίσος Πέρσης» της Νέας Σμύρνης, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί που έτρεχαν οι νησιώτες (5-0).

Για την ομάδα της Μυκόνου, η οποία δεν κατάφερε να συνεχίσει την τρομερή της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ξεχώρισαν οι Διαμαντάκος και Πατσέκο με 11 πόντους έκαστος.
Ο Πανιώνιος κυριάρχησε από το ξεκίνημα του αγώνα, «χτίζοντας» από νωρίς διψήφιες διαφορές τις οποίες και διεύρυνε μέχρι το τέλος του αγώνα για αυτό το εντυπωσιακό +26.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία ανέβηκε στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 4-2) ήταν ο Μιλεντίγεβιτς με 15 πόντους, με τους Κακλαμανάκη (12π.), Βουγιούκα (11π.) και Βεργίνη (12π.) να ακολουθούν σε απόδοση.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τρία επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για τα 22 περιφερειακά αεροδρόμια
- Κυκλάδες: Ρεκόρ επιβατικής κίνησης τον Αύγουστο σε όλα τα αεροδρόμια της ΥΠΑ
- ΕΟΤ: Προβολή των νησιών του Νοτίου Αιγαίου στη γερμανική αγορά
- Ακόμη δύο κύματα κακοκαιρίας: Ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – 10 μποφόρ στο Αιγαίο
- Ζιάγκος: «Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, θα είμαστε έτοιμοι σε 3-4 εβδομάδες»