
Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Ανδρέα Ν. Φιορεντίνου, με τους επικεφαλής των 14 Γραφείων Εξωτερικού του Οργανισμού με αντικείμενο τις διεθνείς εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και πως διαμορφώνονται οι τάσεις της τουριστικής αγοράς για την Ελλάδα .
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν οι διεθνείς εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, οι επιπτώσεις τους στον τουριστικό κλάδο, καθώς και οι τάσεις και οι προοπτικές που διαμορφώνονται για τον ελληνικό τουρισμό.
Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. παρείχε κατευθύνσεις και οδηγίες προς τα Γραφεία Εξωτερικού για την παρακολούθηση των εξελίξεων, την ενίσχυση της επικοινωνίας με τις αγορές ευθύνης τους και την ανάδειξη της Ελλάδας ως ασφαλούς και ελκυστικού τουριστικού προορισμού.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Λευκό «πέπλο» ομίχλης κάλυψε τις Κυκλάδες – Τι είναι το φαινόμενο «sea smoke»
- Αρχιτέκτων Ε.Μ.Π.: Δύο χούντες επέβαλαν το άσπρο χρώμα στις Κυκλάδες
- Μύκονος: 18χρονη Ιταλίδα κατήγγειλε βιασμό – Συνελήφθη ο δράστης
- Έδρασαν και πάλι οι εθελοντές της Μυκόνου
- Η Άνω Μερά γιορτάζει τα Εννιάμερα της Παναγίας